reede, 8. jaanuar 2016

Lugeja, tule mulle appi!

Juba muutsin! Vaadake üle :)

Olen päev otsa oma blogis asju näppinud, kuid ei ole suutnud ikkagi midagi ära muuta siin. Kuid miski häirib mind ja kohe väga. Tunnen, et midagi oleks vaja, kuid ei tea, mis see oleks. Ja kas ikka on vaja!? Silmad on krõllis ekraani vaatamisest ja pea paks juba.

Kuna ma pole oma blogiskodus üksinda, siin käite teie, mu armsad lugejad aega veetmas, siis ma sooviksin, et meil kõigil oleks siin koos hea olla. Et mu blogi oleks mõnus ja nauditav lugeda. Kuna ma olen, aga kiirelt muutlik inimene ja ei suuda otsustada tihti asju, siis kutsun ma teid endale appi.

Üks teist saab ühe üllatuse osaliseks!

Palun vasta:

Kas mu blogi kiri on piisavalt suur, et lugeda? Või peaks muutma suuremaks?
Kas font on okei? Või häirib silma?
Kuidas on lood laiustega? Äkki blogi ääred, see roosa pilt ümber on liiga lai ja blogi osa väike?
Äkki peaks tausta ka ära muutma?

Andke nõu, mul on silme ees sigrimigri juba! Kõik soovitused ja nõuanded on oodatud.
Ja kui miski ei häiri, siis ütle seda ka, äkki ei peagi midagi muutma :D Ja mul ainult selline jonnituju täna.

Ja ärge unustage, et keegi saab teist väikese üllatuse osaliseks!



10 kommentaari:

  1. Hei!

    1. Su blogi kiri on minu arvates piisavalt suur, et seda lugeda. Aga pigem võiks olla rohkem alapealkirju mõningatele tekstidele, lugedes kandub nagu üks teema teise teema otsa ja siis ei saagi midagi aru. Ja just need alapealkirjad teha siis paksemateks. Font on samuti korralik, ei ole mingi comic sans vms :D see oleks veel jubedam silmadele!
    2. Ausalt mind häirib, et blogi on liiga hele. Tagumise tausta võiks tõesti ära muuta millegi neutraalsema peale. Näiteks mingi maastik, lilled, loodus vms. Et silmad valutama ei hakkaks lugemisest :).
    3. Muidu on kõik tiptop ;). Väga suurt midagi muutma ei pea!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu meelest on just pildiga taustad riskantsed.
      Sattusin blogisse, kus taustaks roosid, postitust lõpuni ei suutnud lugeda, nii krdi kirjuks läks kõik..kuigi tekst tundus huvitav.
      Eks oleneb ka mida kasutad- arvutit või mobiili.
      Ise loen blogisi enamasti telefoniga.
      Liiga ereda valge vastu aitab ju oma ekraani heleduse muutmine. :)
      Minul on igatahes pretentsioone ei ole. ;)

      Kustuta
  2. Minu arvates on sul jonnituju. :D See tähendab, et mind ei häiri miski. :) Kiri on loetav, õige suurusega. Ja mulle selline heledus meeldib, selline soe kujundus.

    VastaKustuta
  3. Taust häirib aga mõne teise blogspoti kasutajaga on sul enam-vähem see kujundus.
    Siin on ka üks link 2016 blogspoti tasuta teemadest, millest võiksid inspiratsiooni saada: http://designscrazed.org/best-free-blogger-templates/
    JA siin ka üks blogi: http://www.suvimariliis.ee/, kiri on natuke väike aga üle 1300 facebooki jälgi ja räägib enda eest :)

    VastaKustuta
  4. Kirja suurus ja front on täiseti paigas minu jaoks. Mina muudaks tausta. Näiteks võiks tausta pilt ja kirja taust rohkem kokku sulada, sest minul läheb koguaeg pilk tasuta peale.

    VastaKustuta
  5. Pane taust seisma, mitte kaasa vilkuma, siis on kohe palju parem. Saab panna sealt, kus taustu üles laed.

    VastaKustuta
  6. -Kui ma midagi muudaks, siis muudaks ka tausta neutraalsemaks. See kirju sigri-migri väsitab silmi ning tõmbab tähelepanu endale. Mõni hele toon kontrasti andmiseks.
    -Alapealkirju tooks esile/rõhutaks bold tekstiga näiteks või kaldkiri või suurem jmt. Kiri muidu hea ja ei muudaks, lihtne lugeda.

    VastaKustuta
  7. Aitäh kõigile, ma siin muudan midagi siis :)

    VastaKustuta
  8. Ma pean mainima, et loen su blogi ainult telefonist ja mina ei kurda millegi üle. ainuke, mida ma näen on must kiri valgel. Täitsa tavaline raamatu variant :)

    VastaKustuta
  9. Mind häirib natuke see, et tekstil pole rööpjoondust (kõik read sama pikad), oleks lihtsalt korrektsem vaadata. Aga võib olla see on mu isiklik kiiks :D

    VastaKustuta