laupäev, 7. mai 2016

Omalooming ei vii kuhugi...


Hei hei, mu armsad lugejad...Olen olnud päris pikalt eemal. See ei tähenda, et ma oleks olnud rajalt maas ja kuskil rämpsu puginud. Ei ei...Ma olin lihtsalt eemal, olen palju mõelnud ja kaalunud ja jõudsin arusaamisele, et minu omalooming siin teekonnal ikka ei vii mind kuidagi edasi.

Nagu te kõik ise näete, siis kaal on mul seisnud päris pikalt suht ühe koha peal. Kord langenud 1-2kg, siis taas tõuseb, siis seisab. Päris pikalt pole toimunud erilisi muutusi, no võib öelda, et ei olegi midagi muutunud. Nii aga see kesta ei saa...Ma ju tahan saada ilusaks ja saledaks!!! Ma tahan seda nii nii väga ja südamest!!! See on minu elu unistus. Ja ma pean selle saavutama.

Ma sain ju eelmisel aastal kevadel toitumiskava. No ma olen sellest lähtunud, ehk ma ei ole seda 100% jälginud, kuid enamvähem selle järgi toitunud. Kuid siiski suures osas tegin ma omaloomingut. Küll jätsin toidukordi vahele, jätsin mõne toidu välja toidukorrast, olen asendanud asju jne. Tunnistan, olen nimelt mitte söönud, lootes et kaal langeb kiiremini, siis aga tühja kõhuga söönud rohkem, ehk üle. Ühesõnaga nagu me kõik teame, olen ma jamanud selle toitumisega päris kõvasti ja väga valesti. Kohe väga väga valesti. Ma imestan, et mu tervis on veel nii korras, nagu ta mul praegu on. Lappasin siin oma toidupäevikuid ja mul hakkas endal paha...Mul tekkis lausa hirm. Pean tunnistama, et mul on probleem toitumisega ja pean tunnistama, et vist kaldun ka natuke anoreksia/buliimia poole. Ma ei ole kindel, kuid päris mitu inimest on mulle seda öelnud, kes ise sama üle elanud. Ma olen kartnud süüa, vahel mõjutasid mind ka kommenteerijad, need õelad ja ma lihtsalt ei söönud. Mõeldes ise, et krt ma näitan teile, ma saan peenikeseks...Näljutasin ja seadsin enda elu ohtu...Kui rumal minust. Mul on häbi. Ma olen ju kahe imelise lapse ema ja ma ei taha jääda haigeks. Ma ei ütle, et asi on tõsine, aga ma tunnen, et midagi on mäda mu peas ja mõtlemises, seoses toitumisega...

Muutusi pole, kõik seisab. Selle ajaga peaksin, võiksin ma olla juba ammu oma ideaalkaalus. Ja ma tegin otsuse. Eile printisin ma oma kava uuesti välja...Kiletasin ja panin mapi vahele, tegin märkmeid juurde, lugesin läbi jne. Ja ma olen otsustanud nüüd kevasti sööma hakata. Ilusti oma armsa Signessa kava järgi. Kindlasti ei tasu oodata kohe, et ma kohe oleks hüpper supper tubli, kuid ma annan endast parima. Ma luban endale, oma lähedastele ja teile, kallid lugejad!

Olen oma elus hullematest asjadest välja tulnud, olen seljatanud suuremaid probleeme. Ma saan ju ometi hakkama? Ma saan ja suudan ju ometi need kilod kaotada. Ma ei ole ometi nii nõrk inimene.

Eelmisel esmaspäeval oli kaal töpsel 90kg...Ma olen juurde võtnud 3.1kg. Saate aru? See on tohutu kaalutõus. Ja see oli minu jaoks šokk. Ma ei ole mingi salasöödik, kõik mida ma söön, seda ma ka näitan, kui teen pattu ja joon alkoholi, seda ma ka näitan. Kust kurat see kaal tuli?

Täna olen ma oma hommikusöögi söönud...Mul on kavas 4 toidukorda ja ma annan endast parima, et ma iga päev need ära söön. Hommikusöögi koguse sõin praegu TÄPSELT nii, nagu mulle määratud, jube raske on olla, kõht mega täis, kuid olen otsustanud, et proovin ära. Nii nii paljud inimesed on kava jälgides imelisi muutuseid sooritanud. Nad on saanud hakkama, ma pean ka saama hakkama.

Soovin teile imeilusat nädalavahetust. Väljas on mõnus suvi, nii soe, ilus päike ja sinine taevas. Oleme õnnelikud ja naudime seda!!! Täna sõidan ma maale lastega, homme on emadepäev, tahan olla oma emaga koos, käia vanaema haual jne. Kindlasti tuleb meil tore kvaliteetaeg.




I can and i will, just watch me!!!



15 kommentaari:

  1. Anoreksia on muidu see, kui kehamassiindeks on 17.5 või alla selle

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei väitnud, et mul 100% midagi on! Kuid midagi on korrast ära ja probleem mul on. Ja teab, et 120kg kaaluv inimene on sellega haiglas olnud. Ja ma ei kavatse millegi sellise taha pugeda! Kuid nii toitumisega mängides teen ma endale karuteene.

      Kustuta
  2. Vastaks anonüümsele, et anoreksikud võivad ka ülekaalus inimesed olla. Anoreksiat diagnoositakse ka kui enda näljutamist ja toidust hoidumist. ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii ta paraku on...Kuid no ma usun/loodan, et asi mul hull pole.
      Vähemalt sain ruttu aru, et probleem on ja tahan selle kallal tööd teha ;)

      Kustuta
  3. Meelekindlust ja positiivsust!
    Kadi

    VastaKustuta
  4. Sa saad hakkama, küll tuleb sinu aeg.

    VastaKustuta
  5. Hästi palju meelekindlust Sulle selles ettevõtmises ja unistuse täitumisel! 😉

    VastaKustuta
  6. Pikad need 4 toidukorra vahelised pausid on? Ja kas sul on praetaldriku mõõtu taldrik millelt sa sööd?
    Vahest piisab juba suure sammuna sellestki kui neid kahte korrigeerida. Minule vähemalt aitas. :)

    VastaKustuta
  7. Tubli tydruk :)

    VastaKustuta
  8. Musid-kallid-õhupallid!
    Tubli oled,elame kaasa sulle.Ma TEAN,et sa saad hakkama!

    VastaKustuta
  9. :) Ma juba mõnda aega vaatan, et mingid kebabid ja sushid ja värgid ja mõtisklesin, et kas need ka sinu kavasse mahuvad? Ega ma neist kavadest suurt miskit ei tea, ma ju vana isetegija. Aga, see on hea, kui inimene ise oma vigu märkab ja neid parandada püüab. Minul on põnev lugeda siis, kui sa ise ekperimenteerid ja ka siis, kui sa kindlat kava järgida üritad. Aga nõustun muidu Henry postitusega, et mingil hetkel kadus rõõm ära su postitustest. Oli justkui kohustus ja nö "tegid ära". Postita ikka julgelt vahel emotisoonide ajel ja ütle halvasti, kui vaja :) See palju reaalsem ja usutavam lugeda. Aga minu moraalne tugi on sul alati olemas, seda sa ju ometi tead ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kebabi ma ei söönud, seeni sõin, paar singirulli ja rohkem ma ei mäleta :D See firma lihtsalt teeb kebabe ka, aga ma seal söömas pole käinud. Teil on õigus, rõõm oli kadunud, mott oli kadunud ja ma ei olnud enam see vana hea hull Merlin. Ma ise sain sellest ka lõpuks aru. Mulle meeldib olla ehe inimene, nii vigade kui ka headega. Kallid musid paid, ja mul hea meel, et olemas oled. Vana Merlin tuleb tagasi, no on juba peaaegu ;)

      Kustuta