teisipäev, 17. mai 2016

Minu teisipäev 17.05.2016 ;)


Hei-hei ;) Nii hea meel, et tänase päeva saan postitada just täna.

Täna oli mul vaba päev, kooli ei olnud. Juhuuu. See muidugi ei tähenda, et ma kooliasjadega tegelema ei oleks pidanud. Pidin küll. Mul tuleb mitu mitu arvestust ja ma pean väga palju vaeva nägema, et need ära teha. Ma kogu aeg kirjutan sellest vist? No ma tean, sest mure on suur. Hommiku poole ma õppisingi mitu mitu tundi, lahendasin ülesandeid matemaatikas ja üritasin saksa keelest sotti saada. Jõin kohvi ja õppisin.

Peale lõunat, 13 ajal tegin lastele söögi, nemad tellisid minult täna spagette juustu ja hakklihaga, kõrvale tomati/kurgi salat hapukoorega.  Siis oli mul vaja nende asjad üle vaadata, teisipäeval ma tavaliselt seda teengi, et kas vaja kooli midagi osta, kas on tulemas mingi üritus vms, hinded vaatasime üle, et äkki saab midagi paremaks muuta veel. Ühesõnaga tegelesin perega.

Õhtupoole hakkas mul jälle pea valutama, tekkis uimasus ja selline imelik oli olla. Aga küll läheb üle. Õhtul ma lugesin blogisid, ma pole nii ammu blogisid lugenud, kommenteerima ma ei jõudnud, kuid oma lemmikud sirvisin läbi. Päris õhtul ma korra veel üritasin õppida, aga sellest ei tulnud miskit välja. Olen olnud lihtsalt niisama netis ja tv ees.

Ütleme nii, et midagi asjalikku ma ei teinud täna.

Asja juurde taas.

Minu trenn/liikumine ;)

Täna ma kahjuks jälle midagi ei teinud. KUID ma pean homme minema kooli kella 08 ajal hommikul ja ma plaanin seda teha jala, või kuna ma niikuinii ärkan homme hommikul vara, siis ma mõtlen, et äkki teen tiiru ära hommikul vara. Tavaliselt, kui ma siin seda mainin, siis on lootust, et teen ära. Aga jah, täna suur ümmargune ja häbiväärne 0.


Minu toitumine ;)

Hommik ;)

Hommikul ma avastasin, et mul polegi millestki hommikusööki teha. Ekstra poodi ei viitsinud minna, tahtsin oam vaba päeva kohvi nautides nautida. No muna oli, juustu oli ja juurikasegu ka oli, tegin sellest siis miskit kokku. Pärast hommikusööki loomulikult 1 kange must kohv.

* 2st munast klopsitud omlett
* 2 viilu juustu
* Aedviljasegu
* Must pipar
* Meresool
* Must kange kohv





Lõuna ;)

Lõunaks tegin kerge salati maksaga.

* Broileri maks
* Tomat
* Kurk
* Porru
* Rukkola
* Meresool
* Must pipar
* Sidruni mahl





Õhtupoolik ;)

Smuuti!!!

* Maasikad
* Banaan
* Keefir






Õhtu ;)

Õhtuks praadisin broilerifilee tükikesi ja kõrvale lõunast salat.

* Broilerifilee
* Tomat
* Kurk
* Porru
* Rukkola
* Meresool
* Must pipar
* Sidruni mahl



Juhuuu täna tuli 4 toidukorda! Ma nii õnnelik. Minu kavas on 4 toidukorda, kuid enamasti ma söön 3. Olen täitsa uhke enda üle, vahel olen ma natuke tubli ka. Hetkel on kell 20.25, kõht on täis, varsti vist teen endale piparmündi tee, kuna mul mitu saadet veel vaadata...Aga hetkel on ok tunne.

Kohvi sai täna 2 tassi, vett ca 2l.

Ilusat teisipäeva õhtut teile!!!

I can and i will, just watch me!!!



7 kommentaari:

  1. Natuke süsivesikuid juurde ja hakkab juba looma.

    VastaKustuta
  2. Mis su toitumiskavast sai? pidid ju selle järgi hakkama toituma

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Toitungi ju kava järgi :D Kõik on täpselt nagu koostaja koostas, hommikusöögi leivalise asendasin juurikatega, mis on täpselt sama pm ja ka kava koostaja silmis ok.
      4 toidukorda, kõik õigel ajal, kogused ka paigas :)

      Kustuta
  3. See kaalulangetamine on ikka nii personaalne. Ma vaatan, kuidas sa viitsid süüa teha (minu jaoks on see suur kokkamine) ja siis mõtlen, kuidas ma väljas söön, veini joon ja kahe näopoolega kommi suust sisse ajan. Ja ma ei võta juurde. Aga ma ei võta alla ka. Ja siis oledki sina, kes näeb ikka vaeva ja siis ka kaal ei liigu päris nii nagu tahaks... Kes seletab, miks see nii on? Ma ei näe mõtet isegi mitte proovida kaalu langetada, kui see nii keeruline on.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, nii ta on. Mina kommi ja magusat ei söö. Ma ei armasta, ei ole kunagi armastanud ei komme, kooke ega üldse magusat. Magusat söön ma vaid siis, kui no juba veresuhkur on nii madal, et hakkab halb. Muidu ei. No on erandeid, kus sõbranna ise teeb koogi ja nii tahab, et ma maitseks tükikese, või teen koos lastega koogi ja siis ka ju ikka võtan väikese tükikese, eriti kui lapsed ise teinud on.
      Miks mul ei lane? Ma ei tea. Kõik oma patud kirjutad ma ülesse. Kui ma ikka joon veini, siis ma seda ka ütlen. Ehk ongi see vein süüdi? Kuigi päris mitu toitumisnõustajat on öelnud, et vein ise ei tee paksuks, kui sa sinna jumal teab mis jama juurde ei näksi. Kui ma alguses alla võtsin, ma tarbisin ka alkoholi, kuid ei näksinud midagi ja kaal langes.
      Minul ehk on see, et ma piiran ennast väga kõvasti, piirasin, nüüd ma üritan ikka rohkem süüa ja kaal jäi sellest seisma. Sest vaatan teisi kaalulangetajaid, nad ikka söövad ja päris palju. Ja kui piiran, siis mingi hetk on see päev tulemas, kus sa sööd rohkem. Samas on see korraks kaalu ülesse tõstnud, järgmine päev ikka ok.
      Ma ei tea, ma ei tea :( Endale teeb ka meele mõrudaks. Ma püüan ja püüan ja no kui tulemust ei näe, siis kaob jälle motivatsioon.
      Aga minus on see jonn alles, et ma ikka proovin uuesti, päris alla ma ei anna kunagi.

      Kustuta
    2. Minu toidud on tegelikult liiga lihtsad ja tavalised. Ma ei ole vaeva näinud eriti.

      Kustuta