pühapäev, 8. mai 2016

Minu laupäev 07.05.2016 ;) Mõnus õhtu maal ema juures ;)


Hei-hei-hei! Nagu te kõik eile lugeda saite, siis ma tegin otsuse, et hakkan taas kava järgi toituma ja jätan omaloomingu. Kuna see ei ole mingit tulemust andnud ja alguses kavaga toitudes kaal langes ikka kenasti. Vaatame mis nüüd saama hakkab.

Aga natuke eilsest päevast ka. Eile oli kuidagi eriline ja õnnelik päev. Ma sain väga palju armsaid kirju/kommentaare oma lugejatelt, armas blogija Mariliis tuli blogimaailma tagasi, juhhuuuu, ta saab tita ka muide. Soovin sulle siin oma blogis ka veelkord palju õnne. Ja ma mega õnnelik, et sa jälle kirjutama hakkad, minu 1 lemmikutest ja vinge naine oled. Siis ma leidsin A Mida Henry Teeb? blogist ka enda jaoks midagi erilist ja armast, aga sellest ma kirjutan eraldi postituse lausa pärast. Ühesõnaga ma tundsin eile enda ümber nii palju headust, armastust...Eriti just blogimaailmaga seoses, tunnen tänu tulevale EBA 2016 üritusele, et blogijad on kuidagi nii ühtsed ja vinged ja no on mõnus soe tunne, aga sellest ma teen ka eraldi postituse lausa. Ühesõnaga ma olen lihtsalt üks õnnelik inimene, kelle ümber on palju toetust, headust ja armastust! Ja nii ma saangi hakkama!

Eile otsustasime lastega minu ema juurde maale minna. Me pole seal ammu käinud ja kuna on põhimõtteliselt suvi, siis tahtsin lihtsalt nii väga väljas olla, istuda ja grillida, emaga lobiseda ja muidugi ka oma väikest õekest näha. Emal on hästi vinge terass ja seal on täielik idüll. No ja muidugi oli ka emadepäev põhjuseks, igal aastal külastan ma emadepäeval ka oma emakest. Õhtul grillisime, katsime laua, lobisesime, lapsed mängisid aias palli, õpetasime mu nooremale tütrele rattaga sõitmise selgeks, suure rattaga ta ei osanud sõita, kuid sai kohe selle selgeks. Hästi tubli mul ta ikka. Nüüd mul rattasõiduks väike kaaslane ka omast käest võtta. Õhtust sai öö, rääkisime niii paljudest asjadest ja see oli eriline kvaliteetaeg perega.


Maale mamma juurde ;)



Meie terass ;)


Aga põhiteema juurde ka ikka...




Minu trenn/liikumine ;)

Eile ma midagi ei teinud. Ja niisama kõndimist ka eile kahjuks ei olnud.



Minu toitumine ;)


Hommik ;)

Seda hommikusööki ma nautisin väga väga. Sain jälle uue tõuke ja  palju toetust ja ma sõin seda kuidagi õnnelikumalt.  Aga muidu tavaline ja lihtne hommikusöök. Praadisin kookosrasvas sibula, siis kahest munast klopsisin omleti peale, kõrvale 2 riisi galetit avokaadoga, kuhu panin peale sidrunipipart. Pärast nautsin oma kanget musta kohvikest. Aga peale seda hommikusööki mka pm ägisesin ikka kõvasti.

Need lilled tõi mulle lapsekene, ma tegelikult seletasin talle ka, et ärgu ikka majade juurest korjaku, kuna need on sinna ilu jaoks istutatud ja keegi on vaeva näinud ja nüüd ei saagi ilu nautida. Õnneks sai ta kenasti aru ja lubas mitte enam nii teha. Talle meeldib mulle lilli kinkida, ostab isegi taskuraha eest lilli, seekord jäi taskuraha koju. Armas, laps tahab, et emmel oleks ilusad lilled kogu aeg vaasis ja, et ma naerataks.

* 2 munast klopsitud omlett
* 1 sibul
* 2 riisi galetit
* 1 avokaado
* Sidrunipipar
* Must kohv




Lõuna ;)

Lõunaks sõin ma eelmise õhtu jäänuseid. Ahjukana, kuhu sisse oli topitud küüslauku ja sibulat ja kõrvale salat, mis tehtud kreeka jogurtiga, tomat ja kurk ka muidugi.


* Ahjukana
* Tomati/kurgi salat Kreeka jogurtiga
* Natuke sibulat ja küüslauku
* Karri/sidrunipipar

Kõik ise tehtud ja jube hea...





Õhtupoolik ;)

Sõin maasusid. Mmmm need olid eriti head ja magusad. 7tk sõin.


* Maasikad




Õhtu ;)

Õhtusöögiks siis oli šašlõkk maal. Endale tegin tomati/kurgi/rohelise sibula salati kõrvale. Šašlõkk oleks võinud muidugi enda tehtud olla, kuid see tuli äkki ja sai poest ostetud. Kuna meil oli emaga selline naistejuttude õhtu, siis sain veel natuke maasikaid nositud ja natuke ka veini limpsitud. Liha sai taldrikule veits palju.

* Šašlõkk
* Tomati/kurgi/rohelise sibula salat
* Pipar/meresool
* Natuke maasikaid
* Natuke veini





Kõht oli täis kenasti, tuju meeletult hea, kohvi jõin ühe tassi, vett tarbisin normaalselt. Natuke oli ka pattu, ehk see vein,

Aga olen õnnelik, mul on uus hingamine ja kõik on supper vahva ;)  Ja ma tänan veelkord kõiki, kes te minusse usute ja mul olemas olete ;)


I can and i will, just watch me!!!




4 kommentaari:

  1. Väga tore ja rõõmus postitus :)

    VastaKustuta
  2. Kui vana sul noorem on? Koolilaps ju. Kuidas on võimalik, et nii suur laps rattaga sõita ei osanud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suurte rattagstega ei osanud jah, ja mis selles siis nüüd nii imelikku?
      10a on muidu ja pisemate ratastega on sõitnud küll ja küll.
      Minu lapsel terve elu olnu ratas, kuid seda suurt kartis ja tasakaalu ei osanud hoida, kuid 5min jooksul sai selgeks ja juba kihutab ringi.
      Ma olen 10a autojuht olnud, vahepeal ei olnud ka nt aasta sõitnud, siis ka imelik oli, või kui mingi teine auto. Ometigi ma mingi aeg olin pm iga päev roolis.

      Kustuta