kolmapäev, 25. mai 2016

Hei hei ;)


Mõtlesin, et annan endast natuke märku. Ma pole nii ammu bloginud. Teate miks? Mul on kooli lõpp käes, arvestused, vastamised ja õppimine. Ma pole praegu midagi erilist teinud, kuid olen kenasti rajal ja kõik on okei. Lihtsalt ma pühendun ainult koolile :( Eile ma õhtul käisin sõbranna juures õhtusöögil, ma ei olnud teda näinud ja tahtsin väga korraks tuulutada.

Täna on viimane nö ametlik koolipäev mul. Siis hakkan vastama, kuid see tundub kergem, sest on ilusti päevade peale ära jagatud.

Ma vahepeal ikka postitan instasse ka miskit ja oma blogi facebooki lehele. Tule jälgi mind, pane like ja saad ikka olla kursis minu tegemistega, seni kui ma siin blogikodus jälle postitama hakkan. Kuid ma usun, et homsest hakkan.

Väljas on nii imeline, väga kuum ka vist. Mina sellest kahjuks midagi ei tea, pole välja saanud eriti :D Võtke siis minu eest ka päikest ja nautige suve eks.

Minu blogi facebooki leiad SIIT ja minu insta leiad SIIT . Pane like või follow ja oled mu tegemistega kursis ;)

Mul on tegelikult juba nimekiri, mida ma postitada tahan. Väga palju mõtteid on vahepeal tekkinud. Kirjutan need alati kohe märkmepaberile ülesse, kui vabadus käes hakkan tulistama.

Ahjaa, Eesti Blogiauhindade hääletus kestab ka veel. Kui sa pole mulle veel häält pannud, aga tahaksid, siis saad seda veel teha: SIIN. Minu blogi on lehe all pool tervise ja kaalulangetuse kategoorias merlinsaretok.blogspot.com. Teate, ma ei ole jah võibolla kõige tublim ja parem blogija olnud. Ja no minu jaoks polegi seal see tulemus kõige tähtsam, aga  kindlasti annaks see mulle palju jõudu, motivatsiooni ja tahtmis edasiseks, et olla veel parem blogija, kaalulangetaja ja inimene. Ja eks ma olen häälte üle rõõmus ka.


Aga olgu, ma hakkan nüüd õpimappi koostama, pean matemaatikas kõik asjad kenasti pappi panema, ümber kirjutama, valemite lehed tegema jne...Selle eest saab ka hinde.

Bye bye praegu!

I can and i will, just watch me!!!


2 kommentaari: