neljapäev, 12. mai 2016

Eesti Blogiauhinnad 2016 ;)


Lugesin just enne Laura postitust EBA2016 kohta (LINK) ja meenus, et ka mina ei ole sellest veel oma blogis kirjutanud. Enamus blogijaid on vist seda teinud juba.

KÕIGEPEALT ma sooviks kiita väga Mari-Leenu!!! Sa oled meeletult tubli ja kihvt ja väga suure töö ära teinud. Aitäh, et sellise asja ette võtsid taas ja sa oled super naine.

Ja nagu sealt nimekirjast näha võib, siis andsin ka mina oma blogi ülesse. Eelmisel aastal olin ma üllatunud, et mind sinna keegi lisas, seekord tegin ma seda täiesti ise. Ja miks mitte? Blogija ma olen, mul on päris palju lugejaid ja ma lihtsalt armastan seda blogimaailma. Ma ei tea, minu meelest kõik blogijad on nii vinged ja armsad ja olen leidnud endale väga palju sõpru/tuttavaid blogijate seast. Me kirjutame, suhtleme ja kuidagi hoiame kõik kokku minu meelest. Tervitan siin kõiki Eesti blogijaid, te olete vinged! Kõik! Ma juba ootan seda üritust, et teid näha, suhelda jne...

Kindlasti annab see mulle ka mingit motivatsiooni. Tahtejõudu, et olla veel tublim, veel parem. Ma tahan anda endast veel rohkem. Nii kaalulangetajana, kui blogijana...Kas ma tahan võita? Olen nagu Lauragi aus, jah muidugi ma tahaks võita, kes ei tahaks. Kuid minu kategoorias on nii palju kõvasid tegijaid, et ma reaalselt ei usu võitu. Aga no loodan, et keegi ikka armastab mind ja häälekese paneb.

Kellele mina oma häälekese panen? Ma ei tea. Paljusid kategooriaid ma ei loe, kuid neid mida loen, seal on mul nii palju lemmikuid koos. No nt spordiblogid. Kuidas ma valin Margiti, Karmeni või Kati vahel? Kaalublogid...Eee Mariliis, Helena ja Lauriita on kõik mulle sama armsaks saanud ju. Elulised blogid...Aili, Jane, Sipsu, Liina, Mallukas....Jne jne jne, nimekiri on pikem...Hallooo, kuidas ma valin oma lemmiku? :D Aga eks ma ikka vist oma hääled teele panen, mõtlen rahulikult järele. Aga seda ma tean, et Aga Mida Henry Teeb? saab minult 100% hääle. Sellepärast, et temalt sain ma meeletu motivatsiooni laksu ja ta on lihtsalt nii vinge mees ja isa. Edasi ma pean mõtlema kohe tõsiselt.

Eelmise aasta üritus oli ka minu meelest väga vinge, kõik olid väga lahedad ja sõbralikud, ja üritusega jäin ka rahule. Eelmisel aastal sain ma oma kategoorias 25st? 12nda koha. Mis oli mulle meeletult suur üllatus. Aitäh teile armsad lugejad ja kaasaelajad, see tähendab mulle palju. Kui poleks teid, siis ma ei oleks praegu see, kes olen. Minu teekond ja blogi toimib tegelikult suuresti ka tänu teile ja ma olen meeletult tänulik selle üle.

Kui te arvate, et mul võiks ka sel aastal hästi minna ja teile meeldib lihtne ja selline "kodune" blogi, siis ootan ka teie häälekesi. Hääletada saab: SIIN . Olen siis tervise- ja kaalulangetuse kategoorias :)










I can and i will, just watch me!!!


Näitan ka vahepeal ennast ;)




10 kommentaari:

  1. Minu hääl läks sulle :)

    VastaKustuta
  2. Minul oli ka keeruline valikut teha, kuid seekord siis emotsiooni ajel. Mariliisile hoian kõige enam pöialt, sest ta on tõesti äge naine, kes jagab iseseisvalt kaalulangetusvärki. Mina nomineerisin sind eelmisel aastal kui õigesti mäletan. Sel aastal hoian pöialt, et läheks hästi kõigil lemmikutel, saaksid palju koostööpakkumisi ja erinevaid hüvesid nautida ning tunnustust selle eest, et julgevad oma arvamust/elu teistega jagada.

    VastaKustuta
  3. Parempoolsel pildil on juba konktreetset tulemust ikka näha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle endale tundub ka :) Keegi aga just kirjutas, et ma täpselt samas kaalus nagu eelmisel aastal :D
      Tänan kommentaari eest :)

      Kustuta
  4. Oled justkui nooremaks muutunud. Nägin eile Süües Saledaks grupis pilti ja kohe mõtlesin, et nii nooreke näed välja.

    VastaKustuta
  5. Mina enam ei mäletagi täpselt, kelle poolt hääletasin :D panin kohe esimese emotisooni ajel ja nii ta jääb. Aga selle enne-vahepeal poldi kohta. Noh, seda kaaluvahet,mis kahel pildil tegelikult on, ei ole tõesti näha. On näha, et sa oled noorem ja tervema väljanägemisega, aga kaotatud 30 kilo ei paista kusagilt. Tundub nii 10 kilo kanti rohkem. Aga see on ilmselt seetõttu, et see algkaal oli võrdlemisi suur. Suure töö ooed ikkagi ära teinud. Mis sest, et pildile hästi näha ei jää ;)

    VastaKustuta
  6. Ole kena, pane teinekord sinna "Laura postitus" juurde vastav link ka! Sest mina nt olen üldiselt eesti blogijatega täitsa hästi nagu kursis aga see küll pähe ei tule, millist Laurat mõtled. Sul pole siin blogrolli ka, et sealt leiaks. Pluss, see lihtsalt tundub viisakas ilusti viidata, kellest/millest jutt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Panin lingi, olengi viisakas inimene, kuid kahjuks seekord kuidagi unustasin :(

      Kustuta
  7. Hei hei, lugesin sinu postitusi siin ja ausalt öeldes on tore vaadata, kui hästi sa oma eluga toimetad. Mulle meenus, et pidid tegema ühe postituse ka võrus käigust, mida palusid mul meelde tuletada :)

    Tervitades,
    Lõbus Chillini klienditeenindaja

    VastaKustuta