neljapäev, 14. mai 2015

Taas tagasi spordiklubis;)

Vahepeal ei olnud mul võimalik majanduslikel põhjustel spordiklubi külastada.  Paraku see on kallis väljaminek ja paraku pean ma mõtlema ka lastele ja muudele asjadele. Olin väga kurb. Jah ma tean, et saab ka kodus treenida, väljas treenida aga ma ei oska vist väga ja ei tunne, et see oleks see...Mulle meeldib käia jõusaalis, rühmatreeningutes, mulle meeldib käia lisaks õues liikumisele ka spordiklubis.

Leidsin netist ühe üli hea pakkumise ja saan nüüd mõnda aega mõnusalt trenni teha. Olin õigel ajal õiges kohas. Üleeilsest olen, siis MyFitnessi liige, piiramatu kasutamise võimalusega. Jeeeiii;) 




Olen MyFitnessis käinud korra kesklinnas ja ka Lõunakeskuses. Mulle meeldib MyFitness juba selletõttu, et seal on niii palju masinaid. Mul silmad lõid särama esimest korda. Jaa seal on väga palju võimalusi nii kardiotrenniks, jõutrenniks ja paljuks muuks ka. Masinad on uued ja kaasaegsed ja see on mulle sobiv. Kahju muidugi, et ujulat pole aga ujumas otsustasin käia siis kas Arenas, Arcitkus või Auras ja lastega. 

Täna külastasin ma Lõunakeskuse klubi siis. Hetkel saan ma hommikuti käia, kuna õhtuti on kool ja päeval palju õppida, lisaks lastel vaja kooliasjades abi. Mulle juba esimesel korral meeldis seal ja ka täna oli kogemus mõnus. Naeratav vastuvõtt, rahvast oli normaalselt, ja selline mõnus rahulik hommik paistis seal. Alustasin siis väikse soojendusega, siis jõuharjutused ja siis kardiot. Ennem ma ju tegin vastupidi. Aga tegelikult on ikka nii, et jõudu ennem ja kardio lõppu. 

Minu tänane trennike siis :

 * 1 tund erinevatel jõumasinatel(käsi, selg, rind, jalg,kõht). Lihtsalt järjest testisin kõike läbi, kuna minu jaoks kõik ju seal. Mingi kava järgi täna ei teinud ja hantlitega ka mitte.
* 30min ratast
* 30min kiirkõndi lindil

Tunne oli mõnus, im back;) Haarasin ka kohvi kaasa ja kodu poole sõit. 
Täna peale kooli tahan ka väga kanali ümber vähemalt 8km kõndida;)


2 kommentaari:

  1. Go Merlin!
    Minu arvates on koduselt ikka palju raskem treenida nüüd kui harjusin spordiklubiga ära juba. Muidu lähed kohale, teed trenni ära ja tunned end hästi. Nüüd pean paljude asjaoludega arvestama ja mõtlema palju rohkem kui koduselt taas pusin. :D

    VastaKustuta
  2. Jaa, minu arvates ka kodus nii palju muud tegemist, et trennini tavaliselt ei jõua. Aga spordiklubisse minnes ei lähe sinna pikutama ju, selles mõttes ühinen nii Sinu kui Karmeni arvamusega. Tubliii oled ka, wohoo! ;)

    VastaKustuta