pühapäev, 3. mai 2015

Minu MÕÕTMINE ja jonnakas laupäev;)

Kõigepealt mõõtmisest, seekuidagi tundub tähtsam:D Ma vist kahanen tõesti? Ma siin nautisin oma hommikukohvi ja mõtlesin, et mõõdaks end. Ma vihkan mõõtmist, nii enda peal, koolis mata tunnis, kui ka nt kui riideid müün ja keegi palub sisesääre mõõtu:D Ma ei tea kas see on nüüd vähe või palju, või kas ma mõõtsin ikka samast kohast kust kuu tagasi aga no ikka vast:D 



Minu mõõdud 01.aprill ja 03.mai:


* Rind- aprillis 115 / mais 106

* Talje- aprillis112 / mais 108
* Puus- aprillis 123 / mais 117
* Reis- aprillis 70 / mais 66

Riiete nr on euro 48/50lt läinud euro 44/46le ha mõni asi juba läheb selga ka 42 kenasti;)


Nii nii, mis te arvate kullakesed? On need head mõõdud? Kas läks vähe, palju, keskmiselt? Ma pole kunagi kellegi mõõte cm jälginud ja ei tea midagi neist. Olen ainult kaalu jälginud. 


Tissidest on natuke kahju ja pean nendega hüvasti jätma...:D :D :D Jaaa mulle on tähtsam minu saledam ja vormikam keha aga minu uhke partiii ikkagi ju :D





Minu jonnakas laupäev:


No eile oli ma ei tea, mis päev. Ma olin niiiii laisk. Ma vaatasin seriaale tagant järele, õppisin(mis on hea) aga tahtsin olla terve päeva toas teki all. Nojaa vihma ka ju tuli ja ilm oli päris õudne. Aga vahepeal paistis ruloo tagant ka päike ja tegelikult, oleks saanud vabalt minna ja liigutada end. Aga saate aru, mina tubli ja tegus Merlin ei viitsinud. Jaaa mul on endal ka häbi aga päev otsa ma jonnisin endaga. 

Päeval sõin kenasti kava järgi ja väga hästi;) Aa saate aru, õhtul ma võtsin endale plaaniks, et teeks täna pattu. No mul kavas on  vahel lubatud natuke jäätist aga ma tahtsin kohe palju ja väga head jäätist. Kirjutasingi tuttavale, et õu mis on hea jäts, ma teeks täna pattu. Otsisin juba vabandusi, et oii ma pole ju eksinud, ma pole ju magusat söönud ei tea, mis ajast ja miks ma ei võiks. Oligi  plaan minna poodi ja see jäätis ära tuua. 

Aga saatsin sõbrannale Eelikale siiski smsi, et palun tule minuga jalutama. Ma tõesti lausa anusin eile, ma vajasin päästmist:D Ja vastust tuli kiirelt. LÄHME. Uhhhhhhh, panin ruttu riidesse, unustasin oma hullu idee maistamisest ja läksin sõbrannale vastu. Me ei olnud nii kaua näinud ka ja jällenägemise rõõm oli suur. Lobisesime palju ja muudkui kõndsisime;)  Ja kokku tuli 9.64km mul;)



Ilm oli soe ja mõnus, rahvas kõndis/jooksis igal pool. Tartu oli imelistesse värvidesse mattunud ja oli imeline laupäeva õhtukene;) Koju jõudes olin rõõmus, natuke väsinud ja peale filmi vajusin mõnusasse unne.

Jaa ma tahtsin eksida, rajalt välja asutuda korraks aga ma võitsin taas selle paha Merlini enda sees.






8 kommentaari:

  1. Vägagi tuttav tunne, vahel kohe tahaks midagi head ja mitte vähe vaid ikka palju :) Aga seda enam parem tunne, kui saad sellest võitu. Nii tore:)
    Kaalulangetamisega lähevadki rinnad üsna esimestena väiksemaks. Nii see kahjuks või õnneks on :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, pean lahti laska nendest :D Aga ei ole hullu, loodan et minust vormub veel kena naiselik kuju :)
      Olen ise ka rõõmus, et ei allunud soovile ja jäin endale kindlaks ;)

      Kustuta
  2. :-) tubli. Eks see kaalulangus olegi üks suur võitlus endaga. Jälgin su blogi huviga ja hea näha kui palju oled ümbermõõtu kaotanud. ;-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tänan :)
      Ma ei tea muidugi kas cm on palju just aga midagi ikka on :)

      Kustuta
  3. Kuidas muidu jalanumbriga on? Olen kuulnud, et kes ikka kõvasti alla võtnud, et ka jalg väiksemaks läinud :D ma ei tea kas see tõsi ka on :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jalg pole nii paks enam, number on sama aga lähevad ka kitsamad kingad jalga :) :D

      Kustuta
  4. Noh, suurus 42 on ju übersuper saavutus juba! :)
    Mina kandsin just-just veel 42 suurust. :) See on väga hea! Super! Hurrraaaa!
    Tubli naine!

    VastaKustuta
  5. Ülitubli kaalulangetaja oled!
    Ja nii positiivne selle kõige juures, need pisikesed tagasilöögid ja mõtted on täiesti normaalne nähtus. :)

    VastaKustuta