reede, 1. mai 2015

Käes on uus kuu;) Edukat, imelist ja päikeselist maikuud;)

Kõigepealt: MA OLEN TERVE!!! Jeeeš ma saan hakata kava järgi toituma ja tagasi trenni;) Niii õnnelik olen;)

Huvitav, et inimestel on tihti kombeks uue aasta alguses, uue nädala alguses, või uue kuu alguses panna paika uusi plaane ja eesmärke...No minul vähemalt on nii. Täna on 1.Mai ja uus kuu käes;) Kõigepalt toredat maipüha kõigile;) Täna vaba päev ja ilm ka väga mõnus tuleb, nautige;)
Kohvitan siin ja mõtlen...Päris suur töö on ära tehtud. Olen kaotanud 17.2kg, ma ületasin 100 piiri, ma olen palju tugevam, tervem ja õnnelikum. Kaal siis nüüd 99.8kg(alustasin 117kg), wohooo. Kuid siit algab alles õige töö pihta. Ma jõuan ju rohkem ja aeg on koormust tõsta, et keha täiuslikku vormi saada;)

Minu maikuu trenni eesmärgid:

* 5x nädalas vähemalt jõusaali
* Iga päev vähemalt tund jalutamist/kiirkõndi
* 2x nädalas vähemalt ujumist
* Harjutan jooksmist edasi, seda aga vaikselt ja mõistlikult

Ei tundu ju hull??? No vaatame. Jõusaali külastan hommikuti, ujun/kõnnin/jooksen siis kui saan kooli kõrvalt.

Minu maikuu kaalukaotuse eesmärk:

Hetkel kaal 99.8kg. Tean, et see tundub ulme aga ma soovin kaaluda 01.06.2015 vähemalt 88.9kg. Kui läheb vähem, ma ei hakka ka pillima. Aga see on minu eesmärk ja rääkides läbi oma toitumisnõustajaga, pole see ka minu suure kaalu juures võimatu. Hakkan tänasest jälgima 100% toitumiskava ja see muudab kindlasti palju.

Minu maikuu võistlused:

* Heateo Jooks
* 33. Tartu Jooksumaraton
* Tartu Kevadjooks 2015
SEB Maijooks 2015

Mais on mul veel ka ajakirja Fitnes Hers võistlus käimas BFit 2 kuuga rannavormi ;) Ma lõpus läheb see siis lukku;)

Kliki peale, saad otse vaadata neid eventeid;)

See on siis minu maikuu eesmärgike;) Annan endast maksimumi ja loodan, et selle kõik ka saavutan;)

Ja kõige tähtsam: MA LÕPETAN KOOLI!!! 


7 kommentaari:

  1. Mis koolis sa käid, kui küsida tohib?
    Peab ütlema ka, et sinu blogi on väga mõnus lugeda. Ja kaalueesmärk juuni kuuks ei tundu üldse ulmeline, arvestades seda, mis sa juba praegu saavutanud oled.
    Edu :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhhh, siit tuleb siis taas eneseületus...Ma pole seda veel siiani julenud avalikult teha aga nüüd teen. Ma käin gümnaasiumis. Tartu Täiskasvanute Gümnaasiumis. Kunagi oli rumal ja jätsin pooleli, siis ei näinud suurt vajadust, mul oli lastega tegemist, pereelu, mees kes hoolitses kõige eest ja olen ka päris edukatel töökohtadel töötanud. Sel suvel aga käis plõks peast ära ja otsustasin, et mis ema ja eeskuju ma olen. Ja otsustasin kooli minna. Jah ma olen 31a naine ja käin gümnaasiumis. Ma ei häbene seda ja soovitan kõigil see ette võtta, kui on pooleli ja ükskõik, kui vanad te olete :)

      Kustuta
    2. Armas, et blogi meeldib ;) Ja tänan armsa kommentaari eest :)

      Kustuta
  2. Nii hea lugeda, et oled terveks saanud.
    Eesmärgid on suured, kuid kui nad seda poleks, siis nad ei oleks EES MÄRGID.
    Peamine, et tahtmist jätkuks ja väikeste võidudega suurteni. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa ma olen terve, nii et võime plaanida, kuna kõndima lähme;)
      Ma tean, et ma olen vist natuke suured eesmärgid seadnud aga no proovime ja kui midagi ei õnnestu, olen andnud sõna, et ma ei nuta ja ei hala ;)
      Kallid;)

      Kustuta
  3. Väga tõsised eesmärgid. Eks sa lase tulla :D
    Kas selle toitumiskavaga anti mingi soovituslik kaalulangus ka kaasa? Ma mõtlen, et kas spetsialist arvab, et 10 kilo kuus on ok? Kui jah, siis lase aga edasi!
    Samas, mina mõtlen, et mina küll 5 korda nädalas trenni teha ei viitsi, veel vähem 7 korda :) Aga, kui sinul tahtmist ja viitsimist, siis kasuta seda julgelt ära.
    Hoian pöialt, et kaal nüüd mühinal langema hakkab. Äkki varsti saame koos jooksma minna. Ma ka alles alustan, vaikselt jooksen. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis ega ta ei öelnud, et ta nüüd soovitab mul nii palju alla võtta ja ilmselt ei ole see väga hea aga ta ütles, et see on võimalik, kuna mul on veel mida alla võtta rohkem korraga ja see toitumine ju ka paneb palju paika ja trenni/liikumise koormus ka :) Aga Mann ma ei nuta, kui ei tule aga lase see olla mu eesmärk, kes teab. Ma proovin.Kuid olen arvestanud, et ei pruugi nii minna ja ma luban, et ei pettu endas.
      Ma tahan seda teha, trenni aj liikumist, mul ju ka BiFit võistlus käimas ja nüüd tuleb lõpuspurt anda :)
      Jooksma ka aga lähme kõndima ka varsti :) ?

      Kustuta