neljapäev, 5. märts 2015

Täna on suurepärane päev, täna on suurepärane ilm, täna on kõik niiii suurepärane :)

Käisin just asju ajamas, oli vaja käia ühes asutuses lihtsalt kiiresti ära ja vaja kodus toimetada edasi.  Kuu aega tagasi oleksin ma läinud bussiga, autoga millega iganes. Ma poleks viitsind raisata aega veel jalutamisele. Mu keha poleks viitsinud liikuda, jalad olid kuu aega tagasi rasked. Ma olin kuu aega tagasi laisk. Aga täna ma isegi ei mõelnud korra, et läheks bussiga . Eiii....Ma läksin jala, ma läksin rõõmsalt, mu keha rõõmustas koos minuga, mu jalad ei ole enam rasked ja ma ei ole enam laisk. 
Väljas on nii mõnus päike, on soe. Minu südames on rõõm, mu näos ja silmades on sära. Ma naeratan. Ma liigun. Ma tõesti kepslesin nagu väike vasikas, kes alles karjamaale lasti. Olgugi, et mul pole silmaga väga vist muutusi näha aga ma nautis inimeste pilke, mööduvaid autosid, ma naudin elu...Juba see pisike muutus, juba see 1 kuu teeb imesid. See pole raske. Uskuge mind. Ja kui tunned sellist tunnet nagu mina just natuke aega tagasi, siis sa ei taha iial lõpetada. Sa tahad elada, sa tahad liikuda, sa tahad veel ja veel....Ma olen joovastuses...

Peas kummitas mul Tanel Padari laul " Tahan elada " Jaaa, ma tahan elada :)

https://www.youtube.com/watch?v=GMHPVla-mkg

2 kommentaari:

  1. Loen su postitust kontorilauas istudes ja mõtlen, kui kade ma olen. Mina sain lõuna ajal ainult veidikene jalutada (söömise aeg tuleb ju ka leida) ja nüüd istun jälle kontoris. Aknast paistab päike. Tahaks ka väljas jalutada, aga ei ole sellist võimalust.
    Kas sina ainult õpid, et keset töönädalat niimoodi kepslemiseks aega leiad? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tean, mida sa tunned. See on õudne, kui väljas päike ja pead olema kontoris...Mina käin hetkel koolis jah, õhtuti. 16st. Saan päeva päikest ära kasutada :) Tundub, et täna ka imeline päev ;) Loodan sinu pärast, et nädalavahetusel oleks ilus ilm, et saaksid ka väljas kevadet nautida ;)

      Kustuta