reede, 27. märts 2015

Natukene toidust ;)

Ma pole ammu enam oma toidupäevikut pidanud. Tunnen ennast ise ka halvasti. On olnud kiire, või kõht nii tühi, et olen enne pildistamist ruttu sööma hakanud ja poolikut taldrikut ikka ülesse ei pildista ju :D 
Mõne jaoks ei olegi see üldse oluline aga minu jaoks tegelikult on. See andis mulle palju motivatsiooni ja kohusetunnet juurde.  Täna on mul ligadi logadi siin kõik aga homsest luban, et hakkan korralikult toidupäevikut pidama ;)
Aga toon välja paar vahvat näidet mida ma siis olen söönud :)

* Selline lilleline ja imeilus salat koos lõhega. 
Ei ma ei käinud peenraid rüüstamas ja lilli salatisse noppimas :D Avastasin kuskil Facebooki grupist sellise vahva salatisegu ja läksin ka muidugi otsima. Selveris salatiliste letis on täitsa olemas see karbike. Maksab natuke alla €. Kõik mis seal sees, ka need lilled on söödavad. Maitse nüüd midagi väga erilist ei ole aga noo kas selline söök ei tee rõõmu :) ? Lilli võiks muidugi karbis rohkem olla. Aga lõhe on mu lemmik, mul vaja kalameest, kes tooks mulle iga päev lõhe :D
Salat koos soolalõhega siis ;)
Salat sisaldab: Punane ja roheline lollo, punane mizuna, beebi spinat, punane rukola, mangold, lehtpeet, red mustard, acetosella  ;) 






* Hommikusöögi näide :)
Täisteraviljast kaerahelbe puder, keedetud veega ja lisatud kaneeli. 1 kiivi ja 1 aplesin. Tegin enda jaoks lõbusamaks :) Ma ei söönud kunagi putrusid, nüüd aga lausa jumaldan ja kui ei saa, siis tekib lausa isu. Kaneel aga põletab rasva ja on niiii hea lõhnaga, et hommikuti mu korteris nii mõnus lõhn :)








4 kommentaari:

  1. Need salatisegud on nii mõnusad ega maksa ka hinge hinda.
    Kaneeli tundub pudrul paksult olevat, mõrudaks ei muutu?
    Isiklikult eelistan (mitte magusaid) putrusid kodujuustu või taluvõiga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuule ei ;) Väääga ok on ;)
      Kas neid salatisegusid on ka veel teissuguseid ?

      Kustuta
    2. Sarnastes karpides beebispinat, rukola ja muud lehelised.

      Kustuta
    3. Oki uurin asja ;) Tahaks hakata sööma igausgu erilisi asju :D

      Kustuta