esmaspäev, 16. märts 2015

Nädal on nüüd möödas ja uus kaalumine :)

Nädal aega tagasi naistepäeval kaalusin ma 108.04kg.
Täna hommikul astusin kaalule ja see näitas 106.55kg.
Ma olen päris palju söönud ja ma ei uskunud oma silmi ja kaalusin mitu korda veel ja ikka 106.55kg. Ma olen kaotanud nädalaga  1.49kg. Ma ei uskunud seda, arvasin et see nädal ei lähe midagi. Aga läks. Seda minu jaoks pole palju aga tervislikkuse mõttes on see vist hea.

09.02.2015-117kg
16.02.2015-113kg
23.02.2015-111kg
08.03.2015-108.04kg
16.03.2015-106.55kg

Teate ma istun praegu siin arvuti taga ja nutan juba oma 15minutit. Jaa ma nutan õnnest. Nagu väike titt. Kogu aeg käib peast läbi mõte, et kus krt ma enne olin aga see selleks. Ma vaatan oma graafikut, numbreid ja nutan. See on võimalik, see on võimalik. Ma saan tagasi ilusamaks,tervemaks ja sportlikumaks Merliniks. Ja mis kõige tähtsam -õnnelikuks Merliniks.
Süües Saledaks on mu põhi lause !!! Mõnus liikumine ja trenn juurde ja suur tahtmine ka, siis on see kõik võimalik. Kes te veel ei ole julgenud seda sammu astuda, sest ei usu, et see võimalik ok, siis ärge kartke, kui inimene midagi niiiiiii väga tahab ja soovib, siis selle ta ka saavutab. Mina olen ju ehe näide...Jaaa mul on pikk tee veel ees aga ma ei peatu. Missi valimistele ma vist enam ei pääse aga võibolla kuskil on Missise valimised ka :D :D :D
Siin ma olen, nutan rõõmust. Mu tütar ärkas ja tuli kallistama mind ja ütles : " Ma teadsin, et minu emme saab hakkama " See oli tänase hommiku parim hetk...



9 kommentaari:

  1. Suurepärane, mul on nii hea meel su saavutuse üle! :)
    Lapse sõnad annavad kindlasti veelgi hoogu juurde.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäähh Karmen ;)
      Lapse sõnad andsid tõesti palju juurde, see oli niii eriline minu jaoks :)

      Kustuta
  2. Üldse mitte paha pärast või veel vähem motivatsiooni maha tahta tõmmata, aga see on alguse asi. See eufooria kaalulangusest on alguses suur, alguses lähebki ka palju süües suure ülekaaluga inimestel kergelt kaal maha. On hasart ja hea olla. Paraku nii see ei. Varsti enam kaal ei kuku, selleks, et ta kukuks tuleb aina vähem ja vähem sööma. Siis tuleb esimene plussnädal (paratamatus) siis trots ja masendus ja käegalöömine. Nii on paraku, vaid 70% suudavad selle teekonna lõpuni käia. Ma loodan, et sina oled üks neist :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina olengi 1 neist, kes selle tee viib lõpuni, ma ei peatu enne, kui olen ideaalkaalus. Ma tean, et tuleb raskusi mu teel, tuleb palju vaeva näha, palju valu tunda trennides ja palju toiduga mängima hakata. Aga ma ei tulnud nalja tegema. EI ! Ma teen selle tee lõpuni, kui kuku korraks, tõusen ja täiskäik edasi. Kui on valus, ma neelan selle alu ja edasi. Ma ei ana alla ! Ma luba, et mina olen üks neist ;)

      Kustuta
  3. Nii tubli! Kade olen veidi.
    Aga ma ei kavatse käega lüüa! :) Vapralt edasi!

    VastaKustuta
  4. Tubli, tubli oled, Merlin! Elan sulle kaasa ja ise saan sinust innustust....Ma ka poolel teel... ;)

    VastaKustuta