teisipäev, 3. märts 2015

Minu roosa karbike ;)

Nagu paljud teavad käin ma õhtuti koolis e-n kella 16-20.30ni. Ja nii mitu aastat veel :D
Eile võtsin kaasa 0.33ml rasvata keefiri ja 0.33ml naturaalset porgandimahla, jõin need enne 18 ära.
Aga koju jõuan ma umbes 21.30. Siis ometi ei hakka ju õhtust sööma.
Kõik muidugi küsisid, et miks ma kaasa ei võta midagi karbiga vms ...Mina HÄBENESIN :D Jaa, no et kuidas ma lähen kooli oma karbikesega ja söön. Ja eile seglus, et enamus trenni ja toitumist jälgivatel inimestel on oma karbikesed kaasas ja nii armsasti veel pakitud ;)
Siis, üks armas inimene ja minule suur motivaator ütles, et kui teised inimesed võivad burkse tänaval süüa, miks tema ei või oma kohupiima nt süüa !?
Jah miks ma ei või. Linnapildis näeb ju palju burkse ja kabanosse :D Ja kõik mu valehäbil !!! Kriips peal sellel !
Täna ostsin omale roosa karbikese, kavatsen ka veel teisi suuruseid juurde soetada.
Ma olen niiiii uhke ja rõõmus selle üle ;)

2 kommentaari:

  1. Nii nunnu karp! :)
    Ma sõin Aura Veekeskuses riietusruumis oma kanafileed ja salatit karbist(söögiaeg tuli peale), samal ajal kui teismelised tüdrukud riietudes krõpse õgisid kõrval. :D Pole mõtet põdeda üldse, kõik enda parema keha nimel.

    VastaKustuta
  2. Just :) No ausalt, ma siin olin üks päev näljane. Olin just ostsin neid Skyr kohupiimasid ja jummala savi, võtsin keset tänavat oma topsi välja ja kuna sellega oli mugav lusikas kaasas, siis sõingi kõndides kohupiima :D Muidugi olen vajadusel ükskõik kuhu võtnud ka toitu kaasa nagu enamus meist ;) kui koolis käisin, sõid teised saiakesi tundide ajal kõik. Mina ka muidugi, sest too aeg polnud mul aimugi tervislikust toiduvalikust, aga kohe kindlasti pole ma üldsegi peljanud võtta kotist välja oma toidukarp ja süüa siis seda. Elu on ses suhtes lihtne ;)

    VastaKustuta