teisipäev, 3. märts 2015

Minu eilne toitumine 02.03.2015 :)

Hommik ;)
* 1 viil peekonit praetud omas mahlas
* 2 härjasilma praetud peekoni rasvas
* natuke rasvata kodujuustu
* räimefileerullid




Lõuna ;)
* 100gm soolalõhe fileed
* rohelist sibulat
* natuke kodujuustu prantsuse ürdiseguga


Õhtu ;)
* 0.33ml vähe rasvast keefiri
* 0.33ml naturaalset porgandi mahla
Olin koolis ja ei võtnud midagi söömist kaasa

4 kommentaari:

  1. Ma ausalt ei saa aru, kuidas sellise toitumisega on võimalik üldse elus püsida ja veel trenni minna. Kogu päevane söögikogus alla 1000 kalori, kusjuures see sul veel korralikumalt toitutud päev.
    Selline näljutamine lõpeb tavaliselt tagasilöökide ja pettumusega, kuna sellist dieeti pole võimalik pikaajaliselt jätkata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tõesti ei näljuta ennast...Ja mul on kõht jumala täis olnud. Võibolla see sellest, et ma pole varem üldse harjunud sööma hommikut ja mitu korda päevas. Enne 9ndat veebruari sõin ma heal juhul 1 kord päevas, vott siis ma piitsutasin end jne...Ja sellest need kilod tulid. Praegu ma harjutan vaikselt sööma ja vaata järgmist päeva menüüd ;) Ma ei pea dieeti, ma muudan elustiili :)

      Kustuta
  2. Elustiili muudetakse ikka ni, et tervisele ei hakka. 1000kcal päevas on ikka juba ekstreemne dieet ja ei kata kohe kindlasti sinu baasainevahetuseks vajalikku toidukogust.
    Ega ma halva pärast, aga see ei ole jätkusuutlik. Nii ei pea sa kuigi kaua vastu.
    Soovitan ikkagi toitumiskava või vähemalt oma kaloritarbimist jälgida.
    Lisaks veel mitmekesisus - praegu puuduvad menüüst pea täielikult kõik värsked viljad.

    VastaKustuta
  3. Mina mõistan Sind. Minu menüüd nähes imestavad ka sõbrannad, et miks ma näljutan end aga minu jaoks pole see näljutamine. Kunagi rikkusin enda keha ära tõesti sellega, et sõin a la 600-700ckal päevas ja nüüd kui mõistus pähe tuli, siis ma enam ei suuda süüa nagu keskmine eestlane, liiga palju mu jaoks. Kui ikka jägin mida söön, jääb ka kaloraaz ka kuskile 1500 kanti ja ma ei pea seda näljutamiseks :) Niiet ma ei hurjuta Sind ;)

    VastaKustuta