esmaspäev, 2. märts 2015

Minu eilne 01.03.2015 toitumine ja trenn ;)
Hommikut ei söönud kahjuks :( Tean, et olen paha paha...
Hommikul jõin tassi musta kohvi ja päeva jooksul palju vett.


Lõuna:)
* 4 viilu peekonit praetud omas mahlas
* 2st munast klopitud omlett(piimata jne) praetud peekonirasvas
* natuke ISE TEHTUD tomatipüreed vahemere ürtidega
* natuke värsket kurki

Õhtu :) 
* natuke rasvata kodujuustu
* natuke isetehtud tomatipüreed vahemereürtidega
* marineeritud räimefilee rullid


Õhtul käisin sõbrannaga trennis nagu ikka MV Spodiklubis :)
Alguses oli plaanis, et läheme rasvapõletusse aga ma jäin ajaga jänni ja ainus rühma treening oli pakkuda seal RETROAEROOBIKA.

RETROAEROOBIKA - kui soovid vaheldust tavalistele treeningtundidele, siis on see treening just sinule. Tegemist on aeroobse treeninguga, kus kasutatakse vanemaid trennilugusid nii Eestist kui ka välismaalt. Tunnis õpitakse kombinatsioon, mis on lihtne ja lõbus! See trenn on jõukohane kõigile! 


Niii vähe inimesi oli, vist ainult 5 naist. Treener oli lõbus, energiline ja tore. Alguses sujus kõik hästi, no 20min suutsin intensiivselt järgi teha. Võttis võhmale ja kindlasti põletasin ka rasva megalt. Oli mõnus liikuda vadae 90ndate hittide järgi, isegi kaasa laulsin :D Siis aga läksid sammud kiiremaks, ma ei ütleks, et raskeks aga ma lihtsalt ei saanud kombinatsioonidest aru. Miks ma ei tea...Kas esimese korra kohta sellises trennis ? Igatahes mul tekkis mingi  täielik viha enda vastu, korraga kadus motivatsioon, tulid pisarad ja ma tahtsin ära. 20min enne lõppu läksin ära, mõtlesin et kohe koju ja ei iial kuskile trenni. Mida minusugune suur ikka seal teeb, midagi ei oska jne.
Õnneks jäin ma jõusaali ukse taga seisma ja astusin lihtsalt sisse ja kõndisin lindil mäkke, suht raske tempoga 20min20sek. Rahunesin ja tuli tagasi ka mott.
Lõpuks tuli ka treener rääkima ja rahustas mind ja andis palju lootust ;) Aitähh. Kiuste lähen sinna ternni tagasi ja ma saan need sammud selgeks !!!
Õhtuks oli tunda, et trenn oli tõhus. Olin väga väsinud, keha väsinud ja mõnus uni tuli...


3 kommentaari:

  1. Teinekord kui sammud segi lähevad, siis jää rahulikult seisma, hinga sügavalt sisse-välja ja jälgi, siis proovi aga edasi :)
    Naermine enda üle on ka abiks. Umbes "Hahahaa, läks kõik valesti, mis sest teen teisel ringil paremini!" ;)

    VastaKustuta
  2. Kui sa rasvata kodujuustu normaalse vastu vahetaksid, siis oleks ju peaaegu "nitševoo" menüü (st minu silmis, toitun LCHF). Samuti pole 16:8 paast mulle võõras teema, mis ei pane toidukordadele nimesid - lihtsalt need kaks toidukorda pävas tuleks ära süüa 8-tunnise aja jooksul. Häid rasvu peab sööma - suur osa maailmast liigub hetkel hoogsalt hoopis süsivesikute vähendamise ja rasvahirmu seljatamise poole. Ausaltöeldes ei tundu üldse nagu dieet selle kitsas tähenduses:) Panen oma blogist lingi ka: http://kaunimaks.blogspot.com/2014/10/perioodiline-paastumine.html

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Helen ma uurin seda asja ja nii hea, et kirjutate mulle kõik, äkki ma saan oma hullusest lahti ja julgen ka midagi muud süüa :D

      Kustuta