pühapäev, 29. märts 2015

Lihtsalt...

Vahel tekivad igasugu mõtted pähe. Jääd millegile pikaks ajaks peatuma ja omaette mõtlema. Mina olen täna ärgates nii kahtlases tujus...Hästi emotsionaalne ja  õnnelik.

Ma saan iga päev armsaid kirju meilile, facebooki. Kes lihtsalt soovib edu, kes kiidab, kes annab nõu, soovitab midagi...Minu blogi loetakse...Märgatakse. Aga see polegi eesmärk ja kõige tähtsam. Mind kui inimeste märgatakse, elatakse kaasa... Ma ei ole siiani aru saanud, kui palju on mul toetajaid...Üle Eesti, mehi/naisi, proffesionaale, lihtsalt inimesi, sama teekonna käijad. Sellele mõeldes tekib nii hea ja soe tunne. Et üks täiesti tavaline Merlin läheb korda kellegile...Minuga rõõmustatakse koos, minu muredele viitsitakse leida lahendusi ja inimesed ju omast vabast ajast teevad seda. Kuigi aega on meil niigi vähe...
Räägitakse, et Eesti inimene on õel...Ma arvasin ka nii. Aga praegu ma ei teagi. Ei ole ju. Olgu on juhtunud ka paar erandit ka mul selle teekonna vältel aga ma olen mõistev inimene ja võibolla oli neil eranditel väga halb päev ja ma andestan...Aga praegu ma näen iga päev, kui ühtehoidvad ja soojad on tegelikult inimesed. Kartsin alguses nii väga, et mis sellest kõigest tulema hakkab, naised ju teadagi teevad üksteisega 1:0 :D Aga eiii, ei tee :) Olen leidnud endale niii palju mõttekaaslasi, kaasaelajaid, tuttavaid, sõpru....Inimesed ei ole õelad. Inimesed on ilusad ja head :)

Ma ei tea kust see jutt nüüd tuli.
Lihtsalt.
Lihtsalt ma tahtsin teid kõiki, kes te olete minuga, ükskõik mil moel siis...Tahtsin teid kõiki südamest tänada :) 




9 kommentaari:

  1. No kurat! Nüüd tõmbas küll klombi kurku. On jah inimesed toredad! :)
    Eks see kaalulangetamine on üks emotsionaalne rännak. Mina olen sellest tundest vist juba sõltuvuses. Just see kaalumistulemused ja silmaga nähtav muutus ja :) Enesetunne on parem ja jaksu on rohkem. Ja on ka selline "ma elan õigesti" tunne. Rahulolu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma pisardan siin täiega :D Kui loen sinu blogi, Karmeni blogi, siis ka silmad täiesti märjad. Kui Karmen oma kokkuvõttest kirjutas, siis lahinal hakkasin nutma. Rõõmustan teie üle, enda üle ja kõigi naiste üle, kes on meiega. Nii hea tunne on, et inimesed suudavad tunda rõõmu ka teiste üle, mitte ainult iseenda saavutuste. Mariliis aitähh sulle, et olemas oled :)

      Kustuta
    2. Väga südamlik postitus. Lugesin esmalt, panin meeldis ja tulin teist ning kolmandat korda veel lugema- ilus! Hoian pöialt, et kaalulangetus teekond sujuks. Kes pole seda teekonda alustanud ei mõistaks seda kõike, kuid tean täpselt kui palju kahtlusi ja kõhklus ning küsimusi esialgu on. Kasvad inimesena tohutult, kui vaid suudad kõiki arvamusi austada.

      Kustuta
  2. Kas tõesti ülekaal, sellega võitlemine ja see raske teekond paneb meid asju ümber hinadama ? Ma olen täiesti teine inimene, lisaks mu paremale vormile, kaotatud kilodele, tekib mu südamesse juurde ainult headust, siirust ja õnnelikkust. Kas me nüüd hakkamegi päriselt elama Mariliis ?

    VastaKustuta
  3. Tundub, et nii see on. Mul on küll kohati selline tunne, et mis ma üldse varem tegin? Töö ja kodu? Ainult? Nüüd on nii palju rohkem tegevusi, kohti, inimesi. Erinevad toidud, ma loen rohkem. Saan iga päev natukene targemaks ja, krt võtaks, ilusamaks ka! :)

    VastaKustuta
  4. Usun, et kõik, mida ise endast välja annad, tuleb ringiga tagasi ja mitmekordselt :) Neid üksikuid tatipritsijaid tulebki ignoreerida :) Jälgin sinu postitusi Süües Saledaks grupis ja aeg-ajalt ka siin, oled väga tubli, julge, siiras ja armas :) -Marita-

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Marita see oli nii armas :) Suur suur tänu :) Ma püüan olla tubli ja siiras :) Armsust ja julgust saavad hinnata teised. Mul poleks mõtet sellel kõigel üldse, kui ma muudkui kirjutaks kui hästi mul kõik on :) Ma olen tavaline inimene ja pean tavalist blogi ja ma tahan jääda ka pärast -40kg tavaliseks inimeseks :) Aitähhh see oli imearmas kommentaar :)

      Kustuta