reede, 6. märts 2015

Igal korralikul kaalulangetajal peab olema korralik pann :D

Minu vana pann oli niii vana, sinna jäi kõik külge ja õli kulus tohutult. Soetasin endale hea panni täna :) Nii hea meel :)
Kas teie kaalulangetajad teete süüa pannil ? Millised pannid teil on ? Või sõna PRAADIMA on paha paha ? 

11 kommentaari:

  1. Oeh, tahaks ka uut panni.
    Olin hullult sillas kui sain Delimano panni, hahahaa, see võtab nii hullult kinni kõike ja maksis ka suht palju. Äkki ma ei tee midagi õigesti, kuid on sahtlis edaspidigi. Muidu maximast ostetud odav pann kasutuses ja on kuidagi kaldu läinud. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Karmen mul on olnud Tefflon ja Delimanon jne...Kõik pekki läinud lõpuks. Alati polegi hind tähtis, ostis Selverist täna soodukaga, krt oli ka Delimano :D Aga no vähemalt uus, ma sain pm kana ja juurikad veeta läbi praadida :) Aga tead need oadavad ajavad ka asja ära ;) Ja kui õigesti kasutada, siis pole vahet. Aga mul on paar aastat vana, lastel kraabitud ja jumal teab mida tehtud :D

      Kustuta
    2. Selveris praegu erinevad pannid soodukaga ;) Ja head ;)

      Kustuta
    3. Sain ka uue panni ja noa, ise poleks nii head ostu osanud sooritada. Ringike läheb punaseks kui õige temp. ja õli lisama ei pea. :D

      Kustuta
  2. Mul on keraamiline green-pan.
    Selline -
    http://www.greenpan.com/pictures/list/4835_resized_detail_800_600_0_1_1.jpg?1395929588
    Praetud toitudest söön pühapäeviti pannkooke :) Muid praetud toite katsun vältida.
    Muidu hautan pannil juurvilju ja kanaliha. Õli pritsin oma õlipritsiga väga vähe. Olen oma panniga väga rahul :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh kui lahe pann Mariliis ;)
      Kuidas sa neid toite hautad, ma tahaks ka pigem hautada, kui praadida...
      Aga uuel pannil saan vast omleti ka õlita ära tehtud :D

      Kustuta
    2. Hautan porgandit näitreks nii, et piserdan oliivõli oma mõnusa pritsiga natukene panni põhjale ja pruunistan kergelt porgandid (no, ca minut või kaks) ja siis valan kuuma vett või puljongit juurde ja keeran kuumuse 9 pealt 5 või 6 peale ja panen kaane peale. Seal ta siis haub :) madalal kuumusel, kuni on pehme. Lõpuks jääb vedelikku suhteliselt vähe järele. Nipp on selles, et paned vedelikku ja hoiad madalal temperatuuril. Vahel panen lisaks kapsast, tomatit, herneid jne jne :) Kui lihaga koos teen, siis alustan lihast harilikult.

      Kustuta
  3. Praen harva, üldiselt hautan, aurutan, küpsetan :) Mul eri pannid. Võta üht ja viska teist või peleta vargaid eemale :)

    VastaKustuta
  4. Mina ostsin keraamilise panni ja ma ei tea kas mul kogu pere teeb kogu aeg midagi valesti või mis, aga kõigil jäävad asjad põhja külge kinni. Nii et igatsen teflonpanni ....
    AA

    VastaKustuta