pühapäev, 15. märts 2015

Hei hei ;) Kirjutan eilsest laupäevast natukene ;)

Eile oli meeletult ilus päev ;) Tahtsin selle päeva veeta koos lastega. Ja otsustasin, et Endomondot kõndimisel ei käivita ja trennisaali ei lähe. Mõtlesime, et teeme pika pika jalutuskäigu, naudime ilma, pildistame. Ja niii me jalutasime vist 6km kindlasti. Naersime ja jutustasime ja see oli meie perele mõnus ajaveetmine.







Teepeal, Turu silla otsas, avastasin ma kalauputka, kus müüdi värsket kala, igasugu kaupa oli seal. Ja muidugi tasuks minna hommikul, kuna siis on kaupa veel rohkem. No mul lõid silmad särama. Ostsin siis ühe haugi, mille kavatsen täna fooliumis teha ja 200gm soolalõhet, mis maksis vaid 1.80€, see on meeletult odav, suured mõnusad tükid olid. Lõhe sõin õhtuks kohe salatiga ära :D Ma armastan kala, lausa jumaldan seda ja kindlasti hakkan käima seal tihti. Kokku läks mul 5€, poes oleks ikka palju rohkem läinud. 


Nii nii, lastel tekkis rämpsu isu ja tahtsid Maci...No nemad liiguvad palju teevad trenni ja vahel ju võib. Enamasti nad ei söö rämpsu ja armastavad ka rohkem koduseid toite. Aga lapsed on lapsed ja vahel ma luban neile seda. Hirm oli mul aga suur, kas ma suudan pealt vaadata, kuidas nemad burksi söövad ja üldse, kuidas ma seal toidu lõhna sees vastu pean. Midagi ei olnud, mul isegi ei isutanud tolle toidu järele, jõin oma kohvi, nemad sõid ja lobisesime kõigest :) Istusime väljas, sest ilma oli meeletult ilus. Nii, et sõbrad võite vabalt minu nähes kõike süüa, kuna minus on tekkinud tahtejõud ja suur suur soov minna võiduka lõpuni. Ja tegelikult saan ju ma väga hästi toituda ja mu toit on maitsev.


Tegelikult oleksin tahtnud eile trenni ka jõuda, jõukasse või rühmatreeningusse aga väljas värskes õhus liikumine on ju ka liikumine ja eile oli selline päev lihtsalt ;)

Nautige neid päikeselisi ilmu, nii palju kui saate ;)

7 kommentaari:

  1. Perega koosolemine on kvaliteetaeg ja seda peab nautima. Tublid olete!!! Kas täna lähme trenni?♡

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eelika kullake tahaks ja ;) Mis ajal sina tahad ja mis trenni ?

      Kustuta
  2. Armas Anne kanal. :)
    Edu eesmärkide saavutamisel, sa suudad seda!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa Karmen on armas, selle ümber jalutada, olla, istuda, kasvõi pinkiku pidada, trenni teha jne jne jne, on mõnus ;) Oooh läheks õhtuti valgemaks juba :)
      Jaa suudan ja sina oled 1 minu eesmkujudest ;)

      Kustuta
  3. Veetsin ise ka tänase päeva enamjaolt väljas, Supermõnus! Kevad on kaalulangetajate paradiis :)
    Tubli oled!

    VastaKustuta
  4. Supper hea ju kui saad jalutada😃

    VastaKustuta