neljapäev, 2. juuni 2016

Minu kolmapäev 01.06.2016 ;) Tere juuni!



Hei kõigile. Taas ka käes uus kuu...Uued võimalused, uued saavutused. Inimestele meeldib alati millegi uue alguses teha uusi plaane, seada uusi eesmärke jne. Eks seda tegin minagi. Praegu on mul üldse selline aeg, kus ma teen terves oma elus veidi korrektiive. Nii suhetes, kui ka kõiges muus. Tahan vabaneda kõigest negatiivsest ja lasen olla oma elus aind positiivsel ja mis on minule hea.

Tunnen, et pikemat aega on olnud mingi paigalseis, kuid ma tahtsin väga enne kooliasjad korda saada ja siis saan uuel hingamisega tegelema hakata. Noh kooliasjad on korras, eile käisin saksa keele arvestust tegemas, sain kenasti tehtud, paar pisiasja veel ja saan selle teema lukku panna (kuid kool on juba läbi, tunnid ei käi enam) Uuel sügisel puhtalt lehelt alustada ja ma loodan, et ma ometi võtsin sellest nüüd õppust, et ei tasu nii palju puududa ja jätta asju viimasele minutile.

Lastel on juba vaheaeg, nemad lõpetasid mul ilusti ja heade hinnetega ja me kõik koos täiega naudime seda vaheaega. Lõpuks saavad nad kaua magada, hommikust õhtuni õues olla, päikest nautida ja teha, mida hing ihkab. Plaanin neile hästi hästi vahva suvevaheaja korraldada, mitte sellise, et ah niisama tiksume linnas/kodus. Erinevad üritused, igasugu väljasõidud, palju vett ja palju päikest. Juhuuu suvi!

Ise ma nüüd üritan blogimise lainele tagasi saada, see on mulle armas hobi ja tegelikult see meeldib mulle väga. Aga no mulle totule meeldib ka kõike viimasele minutile jätta, ja nüüd ma olin päris hädas oma elukesega(kool jne). Kuid mul on ka komme end alati lõpuks kokku võtta ja kui ma väga pingutan, saan ma kõigega siiski lõpuks hakkama...Et siis blogimine, teemasid on mul ka palju millest tahan kirjutada, hakkan seda kõike järjest nüüd tegema. Toitumine on mul paigas, no nii paigas, kui see selliste kuumade ilmadega olla saab, mul pole väga kuumaga isu. Ja nüüd tagasi ka trenni lainele. Hakkan Värska Maratoniks treenima end, kõndima, kõndima, kõndima, kõndima......Ja on plaanis palju muudki.

Juuni tuleb vist üks vahva ja tegus kuu. Järgmine laupäev on Eesti Blogiauhinnad 2016, lähen sinna koos oma kalli sõbrannaga, sellest tuleb meil eriti glämm seiklus, küll teie ka kuulete, siis peaks oma võidu realiseerima Dorpat Spas, sinna kavatsen ka oma kalli sõbrannaga minna, jaanipäev veel tulekul...Jaanideks on mul ka üsna suured plaanid tehtud sõpradega...Juunis on siis palju sporti, palju liikumist, üritusi ja palju ujumist, päike ja chill!!!


Aga läheme asja juurde ka...


Minu trenn/liikumine ;)

Eile ma välja kahjuks ei jõudnud liikuma, kuna olin reaalselt terve päeva saksa keelega seotud.
Kuid kodus natuke ikka.

* 3x25 kõhu lihast
* 3x20 jalatõstet üle toolide ja kummalegi jalale
* 3x25 kükki

Seda pole palju, kuid midagi ikka :)


Minu toitumine ;)

Hommik ;)

Hommikusööke ma naudin väga! Olen hakanud nüüd rõdul sööma, rõdu vajab veidi tuunimist, aga seal on juba päris mõnus. Ja mis saab veel parem olla, kui imeline hommikusöök päikese tervitusega.
Päev peab algama imeliselt, naeratades ja positiivsete mõtetega, siis tuleb ilus päev!

Kõigepealt ma nautisin oma musta kohvi. Tean, et sööma oleksin pidanud ennem, kuid tundsin, et tahan sellist äratust, nautisin kohvi ja tegin oma plaanikesi. Peale seda sõin hommikust.

* 2 keedumuna
* 2 riisi galetti
* 2 viilu veise mingit sinki
* 4 viilu kurki
* Poolik mango
* Ürdisegu küüslauguga
* Must kohv






Lõuna ;)

Lõunat ma eile ei söönud. Mul oli eile selline viiruse tunne, kõhuviiruse siis. Ja sees keeras ja polnud isu, kõik ajas iiveldama. Ehk oli see kuumusest?



Õhtupoolik ;)

Tervis oli juba natuke parem, kuid no mitte kõige parem. Kuid midagi nagu tahtsin süüa. Mõtlesin, et teen endale ühe külma smuuti.

* Pool mangot
* 1 banaan
* Maasikaid
* Vesi




Õhtu ;)

Õhtuks ei olnud ikkagi veel kõige parem olla. Võtsin seda, mis kapis lihtsalt oli.


* Maasuistu sink
* Natuke kurki
* Tomat
* Porrut veits
* Vürtsisegu küüslauguga




Söödud kogu on tõesti väike, kuid mul reaalselt oli kõht õhtul täis, isegi praegu, kui ma siin kirjutan, ei tunne ma nälga. Vett tarbisin ma eile palju palju. Üle 3l kindlasti. Kohvi sai siis tassike hommikul.

Vaatame, mis tänane päev, siis meile toob :) Loodan, et hästi palju ilusaid hetki ja emotsioone! Soovin teile kõigile imelist juunikuud, soovide täitumist, palju päikest ja veemõnusid. Ahjaa, kas te ujumas olete juba käinud? Mina pühapäeval käisin Pühajärvel. Alguses oli mega külm, kuid keha harjus ja oli okidoki. Kui aus olla, siis ma olen kunagi veel varemgi ujumas käinud, siis kui käidi ikka paksemate riietega :D Päikest ma väga pole saanud, kuid see viga saab kohe parandatud.



Suviiiiii!!! See oli mõnus õhtupoolik Pühajärvel!!!



Ja mul on uus elevandike ;) Mu kallis sõbranna kinkis mulle selle lihtsalt niisama. Aitäh tups! Ma kogun elevante, noh mul neid kõigest kaks tegelikult :D Ma hakkan koguma ja kui te tahate mulle kunagi midagi kinkida, siis elevandid on alati oodatud :D



Bye bye praegu!!!


I can and i will, just watch me!!!


4 kommentaari:

  1. Hea postitus, andis ülevaate su tegemistest.
    Mangoisu tuli pilti vaadates. Kajasta blogiauhindu ka. Kui töölt tulen, siis hakkan teiste blogisi kammima, et mis juhtus ja kes kellega käis. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore, kui meeldis :)
      Kindlasti kajastan ma seda üritust, mul kahju, et sa tulla ei saa. Meenutasin just meie eelmist aastat. Vahva sõit oli, rääkisime terve tee, nagu oleks ammused tuttavad :)
      Hoian sel aastal sulle pöidlaid ka!!!
      Mango on ja julmalt hea, aga ma ei oska seda väga noh koorida on vale öelda, avada vist? :D Aga õpin :D
      Päikest ;)

      Kustuta
  2. Ei kao enam ära :D Ootasin su postitusi nii väga!

    VastaKustuta