teisipäev, 28. juuni 2016

Minu esmaspäev 27.06.2016 ;)


Hei hei, mina taas siin. Ma väga ei hakkagi midagi siin selgitama ja põhjendama, nagu te kõik isegi näinud olete, siis bloginud ma pole ammu ja võin öelda, et olen olnud päris rajalt maas. Kohe nii maas, et paha hakkab. Jah mul on häbi ja on väga piinlik ja ma ei tea mitu korda seda mu teekonnal juhtunud on ja ei tahagi teada, kuid taas siin ma olen ja püüan edasi.

Ma võiks ju hakata lahkama, et miks nii juhtus, mis jälle mind mõjutas jne jne jne, kuid mis see mulle annab? Midagi... Tuleb lihtsalt pea püsti lüüa ja edasi minna, mis seal ikka, ma olen siiski inimene. Inimene eksib ja õpib terve elu, nojaa loodame, et kunagi juhtub nii, et neid pause enam ei tule.

Lähen kohe asja juurde...

Eile hommikul vaatasid mulle kaalu pealt vastu kohutavad 94kg. Jah ma olen juurde võtnud. See on päris masendav, kuid selles kõiges saan ma süüdistada vaid ise ennast.  Aga ma ei nuta ja ei hala, lihtsalt lets go ;)

Minu trenn/liikumine ;)

Kuna ma eile end niiöelda taas maast kokku korjasin, siis otsustasin ka kohe liikuma minna. Ütlen jumala ausalt, ma ei viitsinud. Võtsin ikka päris pikalt hoogu, üritasin igasugu vabandusi leida, kuid lõpuks, kui ma vestlesin natuke tubli blogija Marisega (LINK), siis mul viskas kõik üle. Ma ajasin end sõna otseses mõttes oksele.

Lugesin oma alguse postitusi, oma kaasaelajate kommentaare, kirju ja meenutasin, et miks ma üldse alustasin. Tuletasin meelde neid saavutusi ja ja kogemusi ja seda, et krt minu eesmärk ei ole kaaluda 94kg!

Ja ma läksin. Ikka oma Anne kanali tiire tegema. Teepeal kohtasin ka armast Mariliisi (LINK), kes tuletas mulle taas meelde, kui äge see on, kui hea tunde see kõik tekitab ja nii ma siis kõndisin üsna tempokas sammus 8.48km. Noh alustuseks asi seegi :D Mõnus oli, sain küll märjaks, sest sadas, aga tunne oli meeletult hea pärast.

Kokkuvõte: tempokas? kõnd 8.48km



Nüüd ma pean hakkama iga päeva kõndima, lisama kilomeetreid. Tean, et kindlasti ma ei jõua iga päev liikuma, kuid ma pean püüdma vähemalt, sest maraton on varsti käes ja ma ei saa sinna minna päris niisama ka. Noh, kuigi eelmisel aastal käisin, kuid loodan seekord natukene tugevam olla, et see poleks lihtsalt nii raske...Enne päris maratoni ma tahaks ära kõndida ka poolmaratoni, mis ta  on 21.5km? ja natuke muud trenni ka, aga vaatab jooksvalt eks, ma ei hakka siin suure suuga kõike lubama enam.


Minu toitumine ;)

Ütlen kohe ära, et eilne päev oli toitumise osas mul väga kehva. Tuli aind 2 toidukorda. Mul oli süda väga paha ja iiveldas ja üldse polnud isu. Kuid proovin siin vaikselt jälle järjele saada.

Hommik ;)

Hommikusöögi ma sõin lõuna ajal. Ma magasin suht kaua, siis jäin kuidagi uimerdama netti ja nii see aeg läks. Aga no vähemalt sõin...

* 2 tatrta galetit
* 4 viilu kalkuni sinki
* 2 keedumuna
* 4 viilu tomatit
* Natuke kurki
* Meresool
* 2 tassi musta kohvi




Lõuna ;)

No ametlikult see lõuna jäi vahele, kuid sõin selle asemel siis hommikusööki :D


Õhtupoolik ;)

See paraku jäi vahele...



Õhtu ;)

Õhtusöögi sõin kunagi peale kõndimist, see pole päris õige, tatar oleks võinud lõunaks olla, kuid moment muud ei olnud, poodi ka ei viitsinud ja tegin tatart, mis mulle väga maitseb hakklihaga.

* Tatar
* Hakkliha
* Meresool/mustpipar/ürdisegu küüslauguga
* Natuke tomatit
* Natuke kurki
* Tass kummeli teed




Päeva jooksul tarbisin ma vett normaalselt ma usun, kohvi 2 tassi. Tühja kõhu tunnet ei olnud kordagi. Ma ei teagi, miks mul nagu iiveldas jne, eile ju oli suht jahe ilm? Vähemalt kõndimas käies oli jahe.

Õhtul olin ma rampväsinud, jõin tee ära ja võtsin palderjani tabletid sisse(harva kasutan), sest tahtsin 1 kord korralikult välja magada, nii et ma magan jutti hommikuni ja see õnnestus. Pidin lugema raamatut, kuid jäin jalkat kuulama ja piiluma ja no eilne mäng oli vägev, väike Island tegi supper töö! Nagu te teate, siis mu peres kasvab jalgpallur ja ma olen sellega nii seotud, kui veel olla annab.

Selline päev oli...

Ma tänan kõiki kaasaelajaid, toetajaid ja teid, kes te minusse ikka veel usute. Te annate mulle palju jõudu edasi liikumiseks ja teie toetus on mulle väga väga oluline. Siin blogis oli küll vaikus, kuid oma blogi Facebooki lehe (LINK) kaudu ma näen ja tunnen seda armastust väga palju. Aitäh teile, te olete mulle olulised ja tähtsad!

Ma olen kuidagi nii ettevaatlik ja kaalutlev ja ma ei teagi mis...Kuid rahulikult rajale ja peab saama!!!



I can and i will, just watch me!!!









10 kommentaari:

  1. Juhtub ka teistel, tähtis on vigadest õppida ja neid parandada!
    Tubli ja edu!

    VastaKustuta
  2. Väga tubli (: Kuidas sul jaanipäev möödus?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaanipäev oli väga ilus, olime sõpradega Varbla puhkekeskuses. No ikka ehtne jaanipäev oli, saun, grill, chill, meri...
      Sellest tuleb pikem postitus koos piltidega :)

      Kustuta
    2. Palju liha ja kesvamärjukest ka kahjuks :D

      Kustuta
  3. Sa saad hakkama :) Lihtsalt Sul läheb natuke rohkem aega, lugesin ka Sinu fb postitusi just, pead leidma rahu eneses ja endaga sõbraks saama. Sa juba oled imeline inimene, lihtsalt Sul on liiga palju hirme. Mõned kindlasti on õigustatud, Sinu elu pole kõige päikeselisem alati olnud, kuid nüüd ta juba särab Sulle, vaata tema poole ja naerata. Edukat teekonda! S.R

    VastaKustuta
  4. ma ei tea, kas sulle on seda keegi enne soovitanud aga tee väiksemad eesmärgid endale :) näiteks iga -5 kilo tagant premeerid ennast millegagi noh näiteks näohooldus või masaaž vms, mitte koogitükiga. Ka see on motiveeriv, minu meelest :) Ja pane, et kui näiteks- 15 kilo on siis ostad omale selle aktiivsusmonitori vms noh, küll suudad ise ka preemiaid välja mõelda ja langusele aitab kaasa kui suudad alkole ei öelda :P

    VastaKustuta
  5. Soovitan ka väiksemaid eesmärke, siis sa ei mõtle ennast hulluks. Reegiina soovitas häid asju.
    Go go tüdruk! Tore, et tagasi oled. Kuid toitu tahaks rohkem näha :(

    VastaKustuta
  6. Mina soovitaks sul oma ellu mingi kindel graafik või rutiin luua, siis muutub ka toitumise järgimine lihtsamaks. Kui elada chillimise graafikus ja nt mitte tööl käia, siis ongi raskem kindlasti regulaarselt süüa. Tee nt nädal aega proovi, et ärkad üheksast, kerge snäkk ja kohe välja jalutama. Lõuna ja õhtu ka kindlatel aegadel ning trenn /liikumine / ujumine vahele veel. Äkki aitab see sind tagasi rea peale saada :-)

    VastaKustuta
  7. Olen aeg-ajalt spetsialistidega nõu pidanud toitumise teemal ning kui igapäevast norm kaloraaži täis ei söö, siis läheb keha "häiresse" ja hakkab toitu "ladustama". Kas tead, mis Su igapäevane normaalne kalorivajadus on? Selgita see välja (näiteks MyFitnessPal äpi abil) ning ära alla päevase kaloraazijuhise söö - muidu vaatabki kaalulanguse asemel vastu kaalutõus. Proovi, see on päris oluline ja toimib.

    Tervitustega,
    Kiks / äsja BBG programmiga alustaja / www.imfit.eu

    VastaKustuta