reede, 28. august 2015

Soojad tervitused Eesti blogijatele!


Loen juba täna mitmest blogist anonüümsetest kommenteerijatest, interneti sõimust/kiusamisest. Kuid olen avastanud ka väga vahvad postitused, mis panevad mõtlema nendel teemadel ja panevad ehk märkama meid kõiki.

Jaanika Malenšek kirjutab oma blogis nii armsasti:
Nädala+ ja Nädala -

Britt Sinu postitus on ka nii nii õige ja pani väga mõtlema:
Negatiivsetest kommentaaridest ja avali pöördumine

Ja neid on veel...

Tänu Teile sooviksin ka anda edasi soojad tervitused kõikidele Eesti blogijatele ja öelda aitähh teile!!!

Jah paraku on meie ümber palju negatiivsust ja õelust. Saan ise vahel kohutavaid kommentaare ja näen neid ka mujal. Kuid sooja tunde tekitab just meie blogijate suhtumine teineteisesse. Me oleme mingil moel konkurendid. Me soovime just enda blogijasse veel rohkem lugejaid. Kuid samas ma näen iga päevaga aina rohkem, et Eesti blogijad on muutunud üksteise vastu väga soojaks, avatuks ja kokkuhoidvamaks. See on nii armas. Hoiame teineteist ja nii koos töötades kaob kogu see kurjus ja õelus ka ükskord ära. 

Meie seas on blogijaid, kes on võibolla aramad, värskemad ja ei julge end kaitsta. Kui sa märkad, et kellegile tehakse liiga, siis jah mine ja aita. Kurb, kui blogija ei julge enam kirjutada mingi anonüümse solvaja pärast. Kurb, kui keegi saab haiget mingi anonüümse solvaja pärast. Kurb, et on üldse nii palju õelust.

Eesti blogijad, te kõik olete nii vahvad. Saadan teile kõigile sooja tervituse ja olgu teie ümber palju palju headust!!!







6 kommentaari:

  1. Mina nt ei viitsigi enam blogida just sellep, et see tagasiside, mis tuli, oli masendav :D Mul on ilma selleta poole kergem :) Aga sulle edu ! :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümset kommenteerimist saab maha ka võtta. Aga tegelikult tulin kommenteerima seda et ma võtsin mitu aastaid pille ja kui nüüd lõpetasin, söön 3* vähem ja magusaisu on läinud. Kuigi öeldakse et pillid paksuks ei tee, siis söögiisu võivad need tõsta meeletult ja see on ka infolehel kirjas. Mul kukkus kohe 7 kilo kui pillid lõpetasin. Ega see vist uudis pole, aga äkki kellegi jaoks on...

    VastaKustuta
  3. Mina kunagi otsustasin ise, et ei kustuta ühtegi kommentaari. Nüüd kirjutasin aga lapse sünnipäevast, ja sinna postituse alla tulid nii haiged kommentaarid, et pidin need kustutama. See lihtsalt ei tundunud eriti tore, kui keegi guugeldab "lapse sünnipäev Tartus" ja siis kommentaarid on teemal, kuidas minu laps paistab alaarenenud. Üldisetl vist on kasu sellest suhtumisest, et anonüümselt loobivad sitta ikka ainult haiged inimesed. Ja haigete peale ei saa vihane või solvunud olla, ega nemad süüdi pole, et haiged on :)

    VastaKustuta
  4. Mul on nii, et eks vahel jääb kripeldama küll, kui keegi midagi halvasti ütleb. Ja ma ei mõtle üldse konstruktiivset kriitikat vaid tõesti solvamist. Aga viimasel ajal olen õppinud kõike huumoriga võtma, seega, nii südamesse enam kõik ei lähe ;)

    VastaKustuta
  5. õnneks pole pidanud ise negatiivsete kommentaaridega kokku puutuma, aga usun, et kui see päev ükskord tuleb, ei pruugi ma väga tugev olla. Mis puutub eesti blogijatesse, siis ka minul on rõõm tunda neist mõningaid ja nad on tõepoolest nii armsad ja heatahtlikud! Väga mõnus ringkond, kuhu kuuluda :)

    http://www.sincerelybitter.com/

    VastaKustuta
  6. Tõsi, aga kõige kohutavad kommenteerijad kipuvad jääma anonüümseks. Arusaamatuks jääb, miks nad üldse kommenteerivad. Parem on seda isegi mitte lugeda ja tuimalt kustutada, et seda soppa endast mitte läbi lasta. Blogijad on tõsti vahvad ja põnevad isiksused :) Jõudu!

    VastaKustuta