teisipäev, 16. juuni 2015

Vahvaim jalatõstja valitud ;)





Hei hei ;) Tegin siin väikese mängu, et vaja kahe nädala jooksul tõsta jalga üle tooli. Ma ei oska seda harjutust väga hästi kirjeldada aga ma teen sellest lähipäevil video, et kõgilile oleks harjutus näha ja saaksid aimu ;)

Niii kirjakesi ikka tuli ja otsustasin, et see kord valin kaks võitjat. Esimese auhinna 2 kinopiletit Cinamoni Tartu/Tallinn saab Mannu ja teise lohutusauhinna veepudeli ja proteiinibatoonikesi saab Kadri.H!!!

Tulin just jooksmast ja tegin viimased 40 jalatõstet. Enda jaoks tegin challenge'i põnevamaks nii, et kui mõni päev jäi vahele, siis järgmisel päeval pidin tavapärasele 40 jalatõstele karistuseks tegema veel 50. Kui selliseid päevi kaks sai, otsustasin, et laiselda siiski ei saa. Mis veel motiveerib, on minu trennikalendri-süsteem. Alloleval lingil on näha ainult jalatõstete kalendrit, hea kohe näha, mis päeval tegemata jäi või mis seis on :) (Mul üleüldiste trennide jaoks sama süsteem, käsib kohe õue liigutama minna kui mitu järjestikku päeva värvimata on).
Eranditult kõik külla tulnud külalised küsisid, mis pallid need minu suures seinakalendris on. Sain ka neile harjutust näidata ja challenge'sisse haarata ;)

Kalendripilt siin: http://www.upload.ee/image/4771588/IMG_1674.JPG

Mõõdud vähenenud pole, aga tunda on, et lihaseid said vatti, kindlasti jätkan ka pärast tänast :)

Kuidas teistel läks?

Võin veel juurde lisada, et minul oli kasutuses nähtamatu tool :D Mu tapeedil selline mõnus muster, et valisin välja natukene nabast allpool oleva tapeeditriibu, millest "üle" jalgu tõstma pidin :P


Mina tegin ka neid jalatõsteid vahetevahel. Kuna mul taburette pole kodus, siis võtsin pesukorvi ning hakkasin üle tõstma. Algul oli natukene raske, aga mida aeg edasi läks, oli jälle lihtsam. Kuigi jah, kui mitmeid päevi polnud teinud, siis jälle oli natukene vaja harjuda. Tundub, et kintsud on ka natukene paremas toonuses. Kindlasti teen neid veel edaspidi ka, nii nagu jõuan ja meelde tuleb. :)

Võitjad palun võtke ühendust, kuidas saan auhinnad teieni toimetada ;) merlinsaretok84@gmail.com või facebook Merlin Saretok ;)
Nüüd siis jääge minu videot ootama, kuna paljud ei saanud täpselt sellest aru, siis teen video ;) Kas mängiks veel ? 

3 kommentaari: