kolmapäev, 17. juuni 2015

Räägime pannidest...

Mina olen jälle hädas, pann on rikutud ja kõik jääb kinni, kasuta õli või mida iganes, ei aita...No see mingi odav oli ka.

Väga palju olen aga lugenud, et inimesed saavad hommikul muna ja peekoni ära praadida ainult peekoni rasvaga. Ei lisa rohkem midagi. Ma tahan ka, ma ei taha lisada juurde veel õli. Aga ei saa, muna jääb kinni.

Milliseid panne teie kasutate? Mis firmad? Mida üldse panni soetamisel jälgida?

Help me!!!



13 kommentaari:

  1. Kasutan keraamilist Šveitsi panni :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuleb kindlasti investeerida. Sest, kui osta järjest mitu odavat, teeb lõpuks korraliku kallima panni hinna välja.
      Olen kasutanud enda meelest küll korralikult, ei kraabi jne...Aga juba jälle pannid läbi...

      Kustuta
  2. Mul Tefal Titanium ja pole tõrkeid esinenud. Muide Home & Gourmet kauplustel on pidevalt mingi kampaania ka, et viid vana panni neile ja saad Tefali kampaaniapanni 50% odavamalt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähh. Käin sealt kindlasti läbi ja uurin asja. Tefal muidugi hea ja tuntud nimi.

      Kustuta
  3. Mina soovitan ka minna Lõunakeskusesse Home & Gourmet-i, seal tõesti tihti üllatavad soodukad ja kaup kvaliteetne. Müüjad oskavad ka soovitada. Minul on Maximast ostetud odav keraamiline pann. Tegelikult väga hea pann, aga ma ise suutsin teda tühjalt liiga kõrge temperatuurini kuumutada, seega nüüd panni keskelt võtab ka osad asjad kinni. Aga muna praeb kenasti ilma rasvata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul ka praegu maxima oma, nii vähe kasutanud ka aga mul gaasipliit ja panin äkki liiga suurele leegile ja nüüd ikka muna ei prae ilma rasvata. Homme tiir Lõunakasse.

      Kustuta
    2. Kui poodi lähed, siis enne panni ostu konsulteeri ka müüjaga. Anna talle teada, et sul on gaasipliit ning ta oskab sulle vastavat panni soovitada.
      Iga pliidi jaoks on eraldi pann.

      Kustuta
    3. Väga hea, sellepeale ma ei tulnudki.

      Kustuta
  4. Mina kasutan ka Maximast ostetud mingit odavat alla 10 eurist panni (lausa 2 tki ostsin), aga täitsa toimib, söögid ei jää kinni, kui just täisvõimsusel pidevalt ei kuumuta. Kui sa õli ei taha kasutada, ehk proovid näiteks kookoserasva? Olen lugenud, et paljud sportlased ja treenivad inimesed kasutavadki just seda toodet toitude praadimistel. Olen isegi poes (Mini-Rimi) silmanud seda, aga pole veel ostmiseni jõudnud, ilmselt järgmise kuu emapalgast jõuab see toode mu kappi. :) Panni kohta nagu ei oskagi soovitada, eks iga pann võib ajaga läbi minna. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen kookusrasva soovitanud, väga hea toode ja soovitan soojalt. Kas Sul maximast see värviline komplekt? Üks ümmargune ja teine kandiline grillpann? Mul on need, eelmine nädal sai soetatud aga juba peekoni ja munaga jäin hätta. Ilmselt tõesti liiga suur kuumus.

      Kustuta
    2. Mul eelmine aasta juba ostetud mingi tavaline pruunikas või beežikas (ei oskagi värvi määratleda) lihtsalt ümmargune pann (läbimõõt äkki 28cm..), algul ostsin ühe, aga see oli nii hea, siis ostsin samasuguse juurde. Märkide järgi pidavat sobima igasugusele pliidile, aga kodus on tavaline elektripliit. Väga tore, ostan siis järgmine kuu oma toodete sekka kookosrasva! :)

      Kustuta
    3. Katrin anna teada, kuidas kookosrasv meeldis :) Vaata kindlasti soodukaid, muidu ta päris kallis ikka. Aga õnneks poed pakuvad ka soodukaid.

      Kustuta
  5. Minul on mingid täiesti lambi pannid, odavaimad mis IKEAs müügil olid - peavad juba aastaid vastu (päris iga päev ei kasuta ka). Pese panne kindlasti käsitsi, mitte nõudepesumasinas!

    VastaKustuta