kolmapäev, 17. juuni 2015


Minu tänane toitumine 17.06.2015

Täna oli mul üks imelik päev, hommikul polnud üldse isu, aga üritasin ikka natuke süüa. Näljutamine ju pole ka hea. Päevapeale see isutus kadus ja nüüd õhtul ma võitlen tohutu magusaisuga. Ma ei taha marja kaneeliga kohupiima, ma ei taha pähkleid, ma ei taha puuvilju. Ma tahan torti, kooki, šokolaadi, ma tahan PÄRIS magusat. Aga õnneks olen juba tuduriietes, loen ajakirja ja varsti magama. Õnneks kodus midagi patust ei ole ja poodi minema ka  ei hakka.

Mis seda magusaisu tekitab? Ilmselt minu puhul see, et mu toitumine on olnud viimastel päevadel üskluine ja ma pole kasutanud mingit lisarasva ega õli toitudes. Ja ilmselt on headest rasvadest puudu(kõik on aurutatud veega, või grillitud ahjus). Ma söön küll iga päev õuna, või mingit puuvilja, aga minu kavas on natuke ka mett sees, et ei tekiks seda hullu magusaisu. Siiani pole ma mett tarbinud. Ma muidu ei armasta üldse magusat. Mind ei tõmba see. Kuid paar korda kuus tekib selline isu, et silme eest mustaks läheb. Homme üritan ka head rasvad/õlid sisse tuua, meepurgi osta ja vaatan menüü ka üle. Mul on kava, kuid ikka üritan siit-sealt kärpida ja võimalikult lahjaks teha kõike.

Minu toitumine siis:

Hommik;)

* 2 riisi galetit salatilehe, kanasingi ja kurgiga
* 1 keedumuna
* 2 viilu arbuusi




Lõuna;)

* Hakkliha, värskekapsa, sibula, paari kirsstomati hautis. Natuke pipart ja himaalaja soola. Kapsast jäi järele ka natuke.
* 2 lõiku arbuusi




Õhtupoolik;)
Natuke patune, ok juust ei tee paha aga sinihallitusjuust on liiga soolane. Väga harva aga ei tee midagi.

* Paar tükki sinihallitusjuustu ja tomatit





Õhtu;)

* Porruga hautatud kanamaks, natuke tomatit ja salat.
Jälle pipar ja himaalaja sool.
* Õun kaneeliga(aitas küll magusasööstu vastu)








Nüüd loen juunikuu TervisPlussi lõpuni ja magama. 
Head ööd ja homseni!

10 kommentaari:

  1. Ossa linnuke, kui ma nii vähe sööksin, siis oleksin vihane kogu maailma peale. Ära jäta toitu ära, liiga lahja pole ka hea ju. Muidu tubli, et kava jälgid ja võitled isudega. :-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tead ega ma palju ei jätnudki, no 3s eine oleks võinud olla rammusam ja nipetnäpet. Aga no vist ikka on vähe, muidu ei tekiks selliseid isusid onju:)
      Aitähh sulle ja ikka võitlen, täna uus päev ja vaatan menüü üle uuesti.
      Pai.

      Kustuta
  2. Vahepeal tahaks sind natukene raputada ja sakutada, et tuua maa peale tagasi, kus süüakse normaalselt ja võetaksegi alla. Sa oled nagu äärmusest äärmusesse viimasel ajal, mis toimub :( Mitte paha pärast! Aga võta end nüüd kokku ja hakka normaalselt sööma ;) Kindlasti rõõmustab see nii su keha kui ka kaalunumbrit. Nii sa kaugele kahjuks ei jõua.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kati ma tean, et sul on kuradima õigus. Ja ma üldse ei pahanda, et nii ütlen. Mul on närvid praegu lihtsalt niii krussis...Ja hetkel ajab iiveldama kõik aga ma pean end kokku võtma ja sööma hakkama, sest muidu jälle jääb kaal seisma ja siis teine häda jälle juures.
      Ma lasin end liialt mõjutada neil, kes kirjutasid, pekirull, tünder, õgard ja need kes väitsid, et võtavad mürki, kui ma 5kg veel alla võtan...

      Kustuta
    2. Et nii ütled ikka, mitte ütlen :D

      Kustuta
  3. Paraku selle "õgimine-vein-näljutamine" režiimiga, sa just tõestadki neile halvasti ütlejatele, et sa ei saagi seda 5kg alla.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kust sa võtad seda, et ma õgin??? Kus kohas ja kuna ma olen õginud???
      Elad mu kõrval, sööd minuga koos??? Ma pole kordagi õginud ja ammugi mitte näljutanud. Olen jah kavast vähem söönud tihti aga enamasti püsin ikka kavas. Õgimishooge mul pole enam ammu olnud. See oli ikka enne seda, kui ma seda teekonda üldse alustasin. Lõpetage see jama ja kui ma suutsin 21kg alla saada, suudan ülejäänud 40kg ka. Elame näeme, eks aeg näitab eks. Te juba panete kõik ette paika, sellele ei mõtle, et äkki peategi ühel päeval seda oma mürki võtma? Vein, jah ma joon veini ja mul on natuke isegi lubatud, no kindlasti mitte nii palju, kui olen joonud aga päris kõike oma elust ma välja ei jäta. Ma ei pea dieeti muide. See pole diiet. Ja tegelikult on õige nii, et kõike võib aga normaalsetes kogustes.
      Ahhh edu teile ja jäägu teile see arvamus.

      Kustuta
  4. Sa täiega tubli ikka, ma juba kujutan ette kuidas sa oled saavutand enda ideaalse keha ja siis meenutad seda kõike kerge muigega. Igatahes, oled mulle inspiratsiooniks ja eeskujuks, go on!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tänan nii armsa kommentaari eest :) See annab mulle palju jõudu edasiseks. Ma jah murdun korraks, saan haiget aga kui inimene on juba nii palju saavutanud ja tunda saanud seda rõõmu, et kaal langeb, riidenumbrid vähenevad, siis no normaalne inimene ei lähe enam tagasi, vaid rühib edasi. Jah võib tulla seisakuid, tagasilööke aga ikka ju punnitab lõpuni.
      Mina punnitan, rääkigu kõik, mida tahes. Võiduka lõpuni ja kord ma tõesti muigan selle peale :) Kallid ja päikest :)

      Kustuta
  5. Kustotsast need väikesed kogused on... ma ei saa aru. Normaalsed kogused ju ja kõik on individuaalne.

    VastaKustuta