kolmapäev, 10. juuni 2015

Kes tõstis jala üle tooli? Aeg on valida vahvaim jalatõstja.

Hei. 2 nädalat tagasi ma kirjutasin oma ühest oma kodusest harjutusest, jalatõste üle tooli.Minule see meeldib ja minu arvates on tõhus. Hõiskasin välja mängu, kus teie pidite ka seda proovima ja vahvam jalatõstja saab kingituse. Nüüd on see siis käes. Kui keegi proovis, siis kirjuta mulle oma väike lookene/arvamus sellest. Pühapäevaks valin välja vahvama jalatõstja, kes saab minult kingituse;)


Kirjuta mulle siia kommentaariumisse, facebooki, meilile merlinsaretok84@gmail.com.

Pühapäeva õhtul teavitan ägedast jalatõstjast;)






16 kommentaari:

  1. Mina proovisin ühel hommikul üle lapse söögitooli ja kindlasti mõjub kui pidevalt teha. Kunagi tegin kergejõustikus tõketega sama harjutust. Praegu jalutan, jooksen rohkem ja kuidagi ülejäänud harjutused tahaplaanile jäänud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appi söögitool on ju nii kõrge :D
      Sulle esimest ilusat tööpäeva kullake ;)

      Kustuta
  2. Mina kirjutasin juba selle eelmise postituse alla :)

    VastaKustuta
  3. Mina kohe esimesel päeval (kui sinu blogist sellest lugesin) hakkasin usinasti pihta. Ma ei kasutanud tooli vaid kasutasin trepi käsipuud, kuhu siis kordamööda vasakut ja paremat jalga tõstsin. Ise koguaeg hirmus, et kukun trepist alla, õnneks või kahjuks ei kukkunud.
    Andis aga tunda vana lihaserebend paremas kintsus ja jalaluumurd paremas jalas (hmmm..kui nüüd järele mõelda siis ma vist olen suhteliselt tasakaalutu ja kukun paremale poole?). Igatahes, olen aus, et sellest asja ei saanud.
    Küll aga võimlen igal hommikul juba detsembrist saati - teen kõhulihaseid ja muid vihaseid lihaseid. Pole küll erilisi tulemusi aga ma ise tean, et teen.:) Seenädal hakkasin pidam tatradieeti oma väikeste vimkadega.. Tahaks ikka suvel rannavormis olla.. Sõidan ka nii tihti kui viitsmist ka rattaga..:) Aga sa oled megatubli ja edu sullee!! :)
    Aveli

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appi Aveli seda oli hirmus lugeda, sa oled hulljulge :D Hea, et ei kukkunud :)
      Kuidas sul praegu läheb ? Kuidas tartadieet mõjunud ? Ja milline see üldse välja näeb ?
      Päikest ;)

      Kustuta
  4. Noh. Mina ka ikka vahelduva eduga tegin neid tõsteid. Mul on köögis selline kõrgem laud ja seal taga istume baaripuki kõrgustel toolidel. Ma totu esimesel korral võtsingi tolle kõrge tooli. Peale esimest ringi (20 korda kummalegi jalale) olin nii väsinud, et kordust tegema hakates lõi mõnusa hooga oma labajala vastu tooli. Silmist lõi tuld. Laps kõrval naeris, mina vandusin. Käisin terve nädala sinise paistes jalaga :) järgnevatel päevadel olin targem ja kasutasin tavalist taburetti. P.s. laps tegi ka kõrval oma väikse tooliga kaasa, sest tema meelest oli see äge. Kanni mõõdud vähenenud pole, aga kolleeg andis teada, et kenam ja rohkem punnis on ;)

    VastaKustuta
  5. Väga vahvad olete kõik ;)
    Mann nägin su lugu nüüd ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võin veel juurde lisada, et minul oli kasutuses nähtamatu tool :D Mu tapeedil selline mõnus muster, et valisin välja natukene nabast allpool oleva tapeeditriibu, millest "üle" jalgu tõstma pidin :P

      Kustuta
  6. Tere! Ma olen vist natuke imelik, aga ma ei saa aru kuidas need jalatõstmised mõeldud on? Juba eelmises postituses mõtlesin et kuidas:) Äkki keegi seletab:) Kas seisad püsti tabureti kõrval ja siis paned nagu üle tabureti ühele ja teisele poole maha jalga või mida?:D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei ma just uues postituses kirjutasin, et teen lõpuks selle video ära. Seda on raske seletada. Seisad püsti, taburet/id on su ees ja siis tõstad jalga ühele poole üle selle ja tagasi. Ja siis teist. Teed ühele nii palju kordusi kui jaksad ja siis teisele :)

      Kustuta
  7. Mina ka proovinud :D Ma ei tea kas ma olen imelik aga ülimalt hea harjutus minumeelest. Kui ise 2.a tagasi 12kg alla votsin(olin siis 13) ning tegin koguaeg sellised ringikesi ohus ja koos jooksmisega laksid jalad nii peenikeseks et ise ka ei usu :D

    Nägin sind Blogiauhindadel ka, aga ei julgenud tere ütlema tulla, hihi aga oled ikka super! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei armas Mariel ;) Tänan sind ;) Püüan olla tubli, niii soovin saada kunagi saleda keha aga tööd on vaja veel palju teha aga ma ei anna alla ;)
      Oleksid võind ikka tulla, ma ei hammusta, olen väga sõbralik inimene :)
      Minu meelest ka on see vahva harjutus ja MÕJUB !!!
      Varsti mõtlen miskit uut välja ja tule siis mängima ;)

      Kustuta
  8. Mina tegin ka neid jalatõsteid vahetevahel. Kuna mul taburette pole kodus, siis võtsin pesukorvi ning hakkasin üle tõstma. Algul oli natukene raske, aga mida aeg edasi läks, oli jälle lihtsam. Kuigi jah, kui mitmeid päevi polnud teinud, siis jälle oli natukene vaja harjuda. Tundub, et kintsud on ka natukene paremas toonuses. Kindlasti teen neid veel edaspidi ka, nii nagu jõuan ja meelde tuleb. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kadi ma tuletan sulle meelde :D Minu meelest väga lihtne aga tõhus harjutus ja väga vahva, et osa võtsid ja leidsid veel ühe lahenduse, pesukorvi. Palju õnne, otsustasin seekord kaks võitjat valida ja sina oled teine ;)

      Kustuta