laupäev, 13. juuni 2015

Eesti Blogiauhinnad 2015 gala elamus...

Nagu te teate, siis ma alguses ju kartsin niii väga, et äkki ma olen liiga lihtne ja jumal teab, mis kõik veel. Aga kohale ju tahtsin ikka minna ja otsustasime siis teise spordiblogija Karmeniga minna.  

Nägime esimest korda ja kui bussikas kokku saime, jooksis jutt kohe, nagu me oleks vanad sõbrad. Ta on nii pisike, siiras ja armas inimene. Bussis lobisesime kõigest, mis pähe tuli. No eks ikka ka blogidest, spordist, toitumisest kõige rohkem:D Vahepeal sai nalja ka, sest buss kõikus ja mina kartsin. Bussikast ButterFlysse läksime me jala, mõtlesime küll, et lähme bussiga aga kogu aeg liikusime edasi ja lõpuks tänu ühele toredale mehele saime Virusse ja sealt juhatas meid üks tore naine Butterflysse. Päike säras, ilm oli soe ja mõnus tunne tuli sisse. Enne sisse saades ootasin ma oma kallis sõbranna ka ära, kutsusin ta kaasa, pole ammu näinud ja oli hea võimalus koos lõbutseda. Kohale tuli ka Signessa, niii hea tunne oli sind näha. Ja armas Maarja.

Esimesena ma nägin Marileenu ja Mallukat, armsad säravad inimesed. Naeratasime ja teretasime.  Sees suunati blogijad ühte saali ja kaaslased teise. Algul istusimegi siis koos blogijatega lauas. Pakuti mingeid snäkke, smuutit(mina ei võtnud) ja mohhiitot. Lobiseti ja pandi näod ja blogid kokku. Spordiblogija Laura tundsin ma kohe ära, niiiii armas ja soe inimene olen. Spordiblogijat Mannut, pidin ma aga natuke piidlema. Vaatasin fbs pilte ja teda ja siis lõpuks küsisin, kas sa oled see Mannu. Ja sa oled ka niii ilus, lahe ja sõbralik inimene. Laura ja Mannuga sai koos ka pilti tehtud;) Kihvtid tüdrukud ja soovin teile hästi palju edu edaspidiseks.

Hiljem läksime meie ka ette istuma, et saaks kaaslastega lobiseda ja  koos olla. Siis juba segunesidki kõik ja nautisid õhtut. Kuna ma olen väga uus blogimaailmas, siis ma kahjuks kõiki ei teadnud aga inimesed ümberringi olid väga toredad ja sõbralikud. Naersime, tegime pilte, lobisesime ja nautisime paar head kokteili ka. Auhindade jagamisel oli üsna suur sigin-sagin aga, kas keegi sai ebaõiglaselt auhinna, või ei, seda ma ei tea, ma pole niipädev. Aga kõrvu jäi palju blogisid, mida ma nüüd siin ükshaaval ka sirvima hakkan. Zenja oli tore nagu ikka, sain ka mikrofoni oma blogi tutvustada ja kõik oli minu meelest täitsa ok. Päris lõpuni me ei olnud, suundusime varsti oma seltskonnaga edasi.

Inimesed olid toredad, ilusad ja kindlasti, kui uuel aastal kutsutakse, siis läheksin veel. Leenule ja Mallukale suur kiitus, et midagi sellist valmis sai tehtud. Esimese korra kohta oli kõik väga vinge;) 

Blogides üldtulemusest sain ma 26st spordiblogijast 12nda koha, mis on nagu wow wow wow. Ma olen ju niiii uus veel. Tänan teid kõiki, kes minu poolt hääletasite. Kalli kalli teile ;)

Nüüd pildikesi:

Mina ja Mallukas;)
Foto: merimell FOTO


Foto: merimell FOTO

Marion, mina ja Laura;)
Foto: merimell FOTO



Maarja, mina, Signessa, Liis ja Karmen;)

Maarja, mina, Signessa, Liis ja Karmen:)

Mina ja kallis Signessa;)

Hullud ja vahvad naised;)


























6 kommentaari:

  1. Kust sa neid nii täpseid tulemusi nägid, avaldatud oli ju ainult top10? :))

    VastaKustuta
  2. Palun väga siin lehel http://bestblog.ee/eba-2015-tulemused/ all on olemas koht, kust tuleb pdf alla laadida ja seal on kõik tulemused näha :)

    VastaKustuta
  3. Kena näed välja :) mul üks kyss ka, mida arvad hapukoorest? Ses suhtes, et kas toitumiskava järgi tohib seda tarbida ja mis koguses?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi ma tänan :) No paras pontšik olen veel aga aitähh ikkagi :)
      Mina kasutan maitsestamata jogurtit või kreeka jogurtit. Hapukoort ma ise ei kasuta. Kuigi natuke võib ju kõike süüa aga parem võtta parim valik. Mis sa teha tahad hapukoorega? Siis saan ehk mõne nipi jagada :)

      Kustuta
  4. No näiteks juurviljasupi sees kasutamiseks hapukoor?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No mina isiklikult ei kasuta üldse supi sees hapukoort. Ei paneks ka kreekajogurtit jne. Lihtsalt harjunud ilma.
      Aga ma usun, et see väike törts hapukoort supi sees ei tee ka midagi. Sa ei söö seda ju iga päev ja kilode viisi. Inimene peab olema õnnelik, kõike välja jätta menüüst on rumal. Siis tekib stress. Sa võid proovida, mida see kreekajogurt teeb supi ees, siis kasuta seda. Aga, kui ta jääb tükkis vms, siis pane julgelt törtsuke hapukoort. Mina olen see hull, kes on nisujahu ja paljud asjad välja jätnud ja ilmselt jätangi aga õige on ikka nii, et süüda võib natuke kõike, normaalsetes kogustest ja teatud kellaaegadel. Ja loomulikult rohkem tervislikku.

      Kustuta