kolmapäev, 13. juuli 2016

Im back!!!


You you rahvazzz...wazzz uuppp? :D Okei, see pole minulik, aga tuju on just selline :D

Hei, hei mu kallid lugejad, pere, sõbrad ja muud loomad! Ma olen tagasi siin oma blogikeses. Palju ilusamana, kui enne, palju ägedamana, kui enne. Palju tublimana, kui enne ja palju motiveeritumana, kui enne. Okei okei, nüüd ma natuke siin panen hullu, aga mul on mega hea tuju ja meeldib vahel hullu panna. Ja no tegelikult miks ei võiks ma nii tunda  ja arvata endast? Endast tulebki alati hästi mõelda, kõigest tuleb hästi mõelda, mis meie ümber on, sest mida me endast välja anname, seda me ka saame ja mina olen otsustanud anda endast välja positiivseid energiaid, tundeid, emotsioone jne jne jne. Ja mu eluke tundub juba palju parem. Vot.


"Me oleme sellised, nagu meie mõtted. Me oleme oma mõtete tagajärg. Mõtetega loome oma maailma." -Dhammapada


Aga tegelikult tulin ma nüüd teatama teile, et olge valmis, im back ja toimuma hakkab üli vingeid asju, üli vingete inimestega. Palju särtsu ja mürtsu ja vingeid tegusid! Tahan seda kõike teiega jagada ja nii mõnigi võib sellest kõigest ka  osa saada. Nii, et olge valvel ja valmis.

Ahjaa, et kus ma olin vahepeal? Ma ei olnud tegelikult kuskil. Mul olid tehnilised probleemid. Mu arvuti lakkas töötamast, see on remondis. Aga, kuna minuga ikka juhtub imesid, palju palju imesid, siis ma sain eile endale uue sõbra, mille ma siis hiljem annan tütrele vms. Ühesõnaga, ei olnud mul arvutit, normaalset telefoni ja ei saanud blogida. See mõjutas mind ikka väga väga. Mulle on nii oluline, et mul on korralik ja üli kiire arvuti. Ma tean, et see tundub tobe, kuid mul muidu elu ikka täiega seisab. Aga nüüd on mul korralik ja üli kiire arvuti ja ma saan oma asja edasi ajada, wohooo!



Ilmuma hakkavad igapäevased toitumise/trenni postitused, tuleb igasugu muud juttu minu mõtetest ja arvamustest ja varsti varsti ka need vinged uudised ;)

Seni olen ma enam-vähem tubli olnud, minu tegemisi on siiani võimalik olnud ka minu blogi Facebooki lehe (SIIN) kaudu jälgida. Nii, et tulge pange sinna LIKE ja olete ikka minuga koos.

Olen lihtsalt suve ja puhkust nautinud. Käinud mitmel üritusel, kinos, lastega mässand, väike õde oli külas pikalt. Tivoli oli. Sõbrad. Noh olen elu nautinud.

Aga praegu ma hakkan tegutsema, hetkel koristan kodu, siis kõndima ja vaatan, mis täna veel saab. Igatahes olen ma õnnelik, et saan taas kirjutada ja oma asja ajada ja koos teiega siin olla.

Kuulake lugu, see tekitab mulle meeletult hea tuju ja poweri sisse alati:

https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks



Bye bye!!!

I can and i will, just watch me!!!

10 kommentaari:

  1. I am back. Jajaaa....nähtud korduvalt ennegi. Miks sa juba alla ei anna? Kaua sa valetad, et oled meeletult trenni teinud ja toitumist jälginud, tulemused ju näitavad vastupidist. Ja taaskord uus toitumisnõustaja? Sa oled nagu tuulelipp - kust poolt tuul, seal lehvid. Mis nendest fantast-fantastilistest Signessadest ja Orgude kavadest sai? Olid ju neist nii vaimustuses ja "i am back" (tuhat korda) ja nüüd hakkan trenni postitusi tegema (naer) jne jne jne. Kaua sa jahvatad sellest, tunnista parem, et pole võimeline midagi tegema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sõbrakene, küll sul on ikka kehva tuju :D
      Mis minu Signessa kavast saab? Ma jälgin Signessa kava täiesti edasi :D Samamoodi postitan ma Süües Saledaks grupis edasi ja olen ikka temaga edasi. Ma pole sõnagi öelnud, mis tulema hakkab jne, aga ei kohe vaja hakata oletama jne.
      Mõtlesin, et ühe sellise kommentaari lasen ülesse ja vastan sulle siia. Rohkem ei ole mõtet kirjutada ;)
      Päikest ja rõõmsamaid noote sulle!!!

      Kustuta
    2. Ja nii kurb, kui see ka pole, siis ma ei anna alla. Never give up! Mingu aega palju tahes, kuid üks kord ma võidan niikuinii!!!

      Kustuta
    3. Kasvõi veel tuhat algust ;)

      Kustuta
  2. Jälgin Sind ammu juba facenooki lehel ka!
    Tore, et taas blogida saad :)

    VastaKustuta
  3. Olen ka su blogi juba pikalt jälginud kuid kahjuks viimasel ajal postitad sa nii harva ja siis ka vaid lubad et olen tagasi jne.Ole kena ära enam luba vaid tegutse ja näita reaalselt et oled tagasi :D PS: see ei ole mõeldud sinu solvamiseks või norimiseks

    VastaKustuta
  4. Ma kogu aeg käisin piilumas, sest ootan alati su postitusi väga! Palun ära enam ära kao :) Nägin sind reedel, kuid ei julgenud tere ütlema tulla. Olid koos sõpradega ja arvasin, et ehk segan.

    VastaKustuta
  5. Positiivsus tõmbab ligi positiivsust. Tore lugeda, et sa püüad mõelda ja oma elu suunata. Ära mine kaasa negatiivsetele provokatsioonidele, ole neist üle. Sina kõnnid oma teed täpselt nii kiiresti, kui jaksad ja õigeks pead. Tähtis, et ükskord kohale jõuad. Edu!

    VastaKustuta
  6. Nii hea meel, et sa tagasi oled! Käisin kogu aeg ikka piilumas, kas sa oled tagasi. Su positiivsus on meeletult motiveeriv ja alati on tore lugeda! :)

    VastaKustuta