kolmapäev, 22. juuli 2015

Minu esmaspäeva 20.07.2017 toidu/liikumise/trenni päevik 

Hei hei armsad lugejad. Kuna ma lubasin, et hakkan korralikult kõike ülesse märkima, siis ma seda ka teen. Kahjuks nüüd tuleb 2 päeva tagant järele, aga asi seegi.


Esmaspäeval ma jälle ei söönud hommikut. Ma ju tean, et see on nii vale, hommikusöök on põhiline ja annab tegelikult mõnusa energia kogu päevaks. Ja päevas sõin ainult 2 toidukorda, mis tegelikult olid mul väga väga palju alla päevast kaloraaži. Ime, et ma ei maga ja kogu aeg väsinud ja nõrk olen olnud. Mõtled küll, et oh ma söön vähem ja jee kaal langeb, tegelikult teeb see suure karuteene tervisele ja on suurem oht õgimissööstuni jõuda. Sööma peab, organism on töös ja kõik toimib paremini. 

Minu toitumine;)

Lõuna 

* Hautatud hakkliha herne/parika/maisi seguga
* 2 tomatit





Õhtu

* Hautatud hakkliha
* 2 praemuna
* Natuke hakitud kurki
* 3 viilu arbuusi






Minu liikumine/trenn;)

Esmaspäeval oli ka selles suhtes täielik feil. Ei käinud ma trennis, ega ka kõndimas. Kuid tegin siiski kodus harjutusi ja no asi seegi.

* 20 kõhulihast
* 20 jalatõstet kummagile jalale
* 10x kõndisin neljandale ülesse ja alla ja suht tempokalt



Merlin!!!


6 kommentaari:

  1. Ma iga kord vihastan elu peale, kui ma loen, et sul üldse söögiisu ei ole. Ma tahan ka! :) :) Minul, neetud, on just koguaeg söögiisu. Nälga ei ole, aga kui keegi midagi pakub, siis tahaks suhu pista küll. Ja kui ikka miski hea kapis ootamas, siis sööks ära küll. Ma ikka mõtlen alati, mida ma lõunaks söön ja, mida õhtuks. Palju ma veel vahepalaks saan süüa jne jne jne.
    Kuidas see söögiisu siis niimoodi ära kaob? Müstika! TAHAN KA! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mariliis eks mul ikka oleks isu, kui mu lemmikud asjad oleks kodus jne :D Kui ma sõbrannaga väljas söömas käisime nädalavahetusel, oli ikka keel ripakil küll nende hõrgutiste lõhnade peale, natuke lubasin ka, kanatiivakesi :D
      Aga ma ei varu endale praegu midagi ja ostan väga täpselt kuidagi.

      Kustuta
    2. Aga ära taha, mul nt on naisteasjad nii sassis kõik, et panin just aja ka nüüd sellele arstile, see on väga paha paha.

      Kustuta
    3. Anna andeks Mariliis, aga ära võta eeskuju näljutamisest küll! Palun! Näed ju ise, et asjadel on tagajärjed ja kaalulangus selleks kindlasti pole.

      Kustuta
  2. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  3. Su menüüd vaadates imestan ma, kes selle kokku on pannud? Muidkui liha ja liha, aga kus on salatid ja juurviljad? Et toitumine oleks tervislik, peaks põhirõhk olema värskel kraamil ja liha peaks olema lisand, mitte et sööd liha, aga väikestes kogustes...

    VastaKustuta