teisipäev, 24. märts 2015

Hei hei, mina tagasi ;)


Nii armas on lugeda, kirju ja kommentaare, et kuhu ma küll kadunud oled :) Te olete nii vahvad mul ikka ja hea tunne on kohe, et mind oodatakse ;)
Mina aga käisin sõbrannaga puhkamas :) Pühajärve Spaa ja Vabaajakeskuses. Saime üli hea pakkumise ja otsustasime siis, kevade seal vastu võtta. Ja laupäeval põrutasimegi lõuna ajal Otepää poole ;)




Oehh ma ei teagi kust ja kuidas pihta hakata :D
No nagu ikka, siis meil koos on alati lõbus, me naerame nii, et põsed ja kõhud valusad. Alati saab nalja ja on niii lõbus. Juba sinna sõites hakkas pull pihta. Meie hulle kommentaare ja jututeemasid ma muidugi kirja ei paneks ja kõik vist mõtleks, et me väga terved ei ole :D Aga naer ju on terviseks ? Pikendab eluiga ja ehk teeb ka ilusamaks ? No teeb, mis ta teeb aga sellist rõõmulaksu ei saa ma peale laste ja temaga iial :D

Kevad algas ju päris päris külmalt ja Tartus sadas lundki...Mei hakkasime 16 ajal liikuma ja mis juhtus, ka päike tuli välja ja saatis meid terve tee ;) Mõnus... Otepääl oli küll maa valge ja nagu talv aga soe ja sillerdav päike ei lasknud sellel küll häirida.




Meil oli niii palju kotte, nagu me läheks paariks päevaks kuskile ja andis tassida neid :D Esimene asi mõtlesime, et läheme poodi, kõht oli jube tühi ja enne protsetuure ja sulla-mullat tahtsime süüa. Ja appikene, mis üllatus meid Maximas ootas. Niiii toredad ja rõõmsad inimesed, kõik olid niiii sõbralikud. Müüa lasi liha rõõmsalt meil valida, näidati, kus poes miski asub, pärast isegi turvamees muretses, et kas ikka saime kõik, mida otsisime. Inimesed särasid ja olin niiii vahvad, et minu Parima Klienditeenindaja tagasiside läheb Otepää Maximale !!! Kõik, kes te oltite tööl 21.03.2015 suur tänu teile selle rõõmsa kogemuse eest, igal pool seda ei kohta ja loodan, et see tagasiside ja tänu ka teieni jõuab ;) Poest spaani sõidutas meid üks vahva noor taksojuht ;) Siinkohal ka tervitused Sulle, jälle 1 sõbralik teenindus ja mõnus lühi tutvustus Otepää kohta. Taksofirma 1200, te võite olla uhke Otepää rahva üle, loodan et ka need sõnad jõuavad edasi ;) 

Kohale jõudes, kirjutasime sisse end, saime kõik juhised ja läksime oma tuppa. Jah tuba ei olnud just niiii suur ja äge, kui lootsime aga sobis hästi ja muutus kohe hubaseks... Sõime siis kõigepalt. Mina sõin siis kana ja kurgi/kapsa salatit ;) Pakkisime asjad lahti ja puhkasime veidi. Siis aga spaatama. Ojeee, minu jaoks see kõige hullem hetk: bikiinid ja palju rahvast :D Bikiinid leidsin ma endale paar tundi enne spaasse sõitu :D Sellised punased lillelised :D 

Spaasse jõudes aga olin ma  pettunud. Ma ei taha nii kirjutada aga ma lootsin siiski midagi muud :( Kahjuks nägi see välja nagu tavaline ujula, 1 suur bassein, lastebassein ja mullivann...Minu  spordiklubi   Arena pakub seda sama :( Küsisime ja uurisime asja jah nii ongi seal. Nad küll plaanivad uuel aastal laiendusi ja tuleb ka selline ehtsam spaa sinna. Aga no teisest küljest on ka selline koht tore, kui sa soovid veeta sportlikku nädalavahetuse. Sa saad joosta, kõndida, suusatada Otepää imelises looduses, pärast ujuda pikki ringe, käia jõusaalis või bowlingut mängimas, lõpuks protsetuurid ja saunake. Et sellise sportlikku eesmärgi täidab see koht ideaalselt ära ja nii soovin ka mina tagasi võibolla minna kunagi. Aga jah kahjuks oli mul seekord teistmoodi puhkuse mõte peas ja pidin natuke pettuma. Oleks oodanud hämardaid/hubaseid valgustusi, vannikesi, šampus/maasikad jne :D Romantilist puhkust sinna veetma ei soovita minna aga sportima küll ;) Ja kindlasti sellel eesmärgi külastan ma Pühajärve Spaad veel ;) Õnneks meil sõbrannaga on igal pool tore koos olla ja otsustasime ka selle puhkuse siiski nauditavaks teha endale ;) 

Noo nii see hetk siis, pesus käidud, hommikumantel seljast ja ujulasse. Ütlesin sõbrannale veel, et no nüüd läheb lahti. Rind ette, kõht sisse, hingasin sisse-välja ka korra ja läksime. Korraks oli jube aga kuna rahvast oli igasugu, eri pikkuses, laiuses jne, siis kadus minult hirm nagu niuhti ;) Sulistasime niisama basseinis, ajasime juttu, pärast istusime mullivannis tükk aega ja lihtsalt olime. Mina ujusin ka päris mitu pikka, nautis vett nii väga ja ootab juba, kuna saan Arenasse ujuma ;) Mitte keegi ei vaadanud, ei naernud ja see kõik on üks suur valehäbi. Loomulikult olen ma ka oma pisikese muutuse tõttu natuke juba kindlam aga kõik kes te kardate, unustage see. Minge ja nautige elu, mina julgesin ja tahan tagasi vette, saate ka teie üle :) Palun uskuge mind :) Ujuda on mõnus, pingest teeb vabaks ja kehale ainult head ;) Peale ujulat käisime aurusaunas, see oli üli hea, siis käisime vesivoodi mažaasis...Seal lebades tuli uni küll peale, pikk päev seljataga, vees olemine ja see kõik tegi uimaseks, lisaks keha sai pingest vabaks ja nii hea oli lihtsalt olla ;) 





Aga eiii, nagu rusikas silmaauku oli Otepääl supper lahe piduuuuu ;) Ööklubi ComeBacki 21a sünnipäev !!! Wohooo, mina olin siis 9a, kui see klubi avati ja kunagi käisin seal päris palju. Aga sellest ikka üle 10a kõvasti tagasi. Esinejaks oli Koit Toome ;) Toas siis sättisime, kleidid, meik, pildistasime ;) Ma pole nii ammu kleiti kandnud ja põdesin sukapükste jalga panekut. Esimene paar läks kohe katki, teine natukene ka aga ei olnud näha ;) Kindlasti otsin Sokisahtlist või kuskilt, endale kvaliteetsed ja ilusad sukapüksid ja sukad. Sest ma armusin vist ise endasse :D Jaaa, kui ma lõpuks seisin kleidis, sukkades, kontsakingades, sätitud ja lõhnastatud ja vaatasin ennast peeglist, siis ma olin niiiiii õnnelik. Ma tundsin end taas naisena, seksikana ja mega mugavalt. Ka mina kallis sõbranna oli väga väga ilus :)
Klubisse jõudes tundsime end kohe hästi, seal oli koos väga ilus ja sõbralik rahvas. Palju tuntud nägusid jne. Klubi kujundus on niiiii lahe ;) Lasti mõnusaid 90ndaid, mis tekitasid tohutu nostalgia ja no Koit Toome, uhhh siiani laulan ta laule ;) Tantsisime kogu õhtu, saime palju komplimente ja tundsime end üli hästi ;) TAHAME TAGASI COMEBACKI !!!










Hommikul ärgates läksime siis bufee lauda...Valikut oli palju. Ka minule kaalujälgijale oli mõeldud, eraldi oli ära toodud väherasvased toidud, täistera tooted jne jne jne. Aga mul oli selline nälg ööga tekkinud, et ma sõin niii palju. Lõhe, räimerulle, peekonit, munaputru, täisteraleiba, mitu klaasi astelpaju mahla jne :D Ja portsud olid suured :D Eks peale pidu ju juhtub :D Kõht täis, puhkasime veel toas, nautsime natuke Pühajärve ümbrust, pildistasime ja hakkasime koju sõitma. 

Kogu aeg saatis meid naer ja lõbusad naljad ja olen nii rahul, et saime koos sellise nädalavahetuse veeta. Ootan juba uut puhkust ;) Sinuga on tore ;)

Kuna ma olen blogis aus, siis ütlen ära, et sai tarbitud päris palju veini, šampust ja natuke ka siidrit/õllet. Nii, et olen paha eeskuju aga loodan, et mõistate :) Kaalule see midagi ei teinud, natuke üle kg on eelmise nädalaga võrreldes alla läinud. Kuid ma ikka üritan võimalikult palju seda alkoholi piirata.

Mis ma tahan veel kindlasti mainida on see, et palju kardavad, et kuidas puhkusel süüa, mida süüa ja kuidas üldse saab puhkusel mitte patustada. Väga hästi saab. Ega keegi ju vägisi ei sunni sind sööma, mida sa ei taha. See on meie endi valik. Tuleb vaid ise täpselt küsida, uurida ja paluda endale tellides vastav toit. Tuleb suu lahti teha (loomulikult sõbralikult). Mina olen mitu korda väljas söömas käinud ja saanud täpselt mida vaja ;) Ja hommiku buffeed on ka varustatud kaalujälgijate jaoks ;) Nii, et ei maksa muretseda, kui su eesmärk on paigas, tahtejõud suur, siis ei riku see puhkus söömist kuidagi.
Koju jõudes ma lihtsalt puhkasin nii pühapäeva, kui ka eilse, sest olin niiiiii läbi...







Aitähh Otepää, aitähhh Otepää Maxima, Ööklubi Comeback, Takso 1200 ja Pühajärve Spaa ja Vabaajakeskus ;)
Nüüd aga tagasi ja olen teiega ;)
Päikest ;)

2 kommentaari:

  1. Lõpuks ometi minu masti postitus. Palju pilte ja värki :) Mulle pildid meeldivad.
    Viimasel pildid oled sa väga kaunis. Kleit sobib sulle. ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähhh sulle kullakallis Mariliis ;) Ma tagasi jah ;)

      Kustuta